Familon Lastentuotteet

Familon Muumipallot -lastenpeite

Pienille unille Muumien kanssa

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Muumipallot -lastenpeite
  • Familon Muumipallot -lastenpeite
  • Familon Muumipallot -lastenpeite
  • Familon Muumipallot -lastenpeite

Familon Lastentuotteet

Familon Muumipallot -lastenpeite

Pienille unille Muumien kanssa

Satumaisiin uniin kutsuva Familon Muumipallot -lastenpeitto on pehmeä ja lämmin unikaveri leikki-ikäiselle. Raikkaan keltaisessa Muumi-peitossa seikkailevat Muumilaakson rakastetut satuhahmot. Onko suosikkisi hyväntahtoinen Muumipeikko, unelmoiva Niiskuneiti vai rohkea Pikku Myy? Iloisessa lastenpeitossa seikkailevat myös kiltti Nipsu, kepposteleva Haisuli sekä mystiset Hattivatit. Lastensänkyyn iloa ja satumaista tunnelmaa tuova Muumipallot-kuvio on suunniteltu Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta. Kaunis keltaharmaa väritys sopii kaikille leikki-ikäisille. Muumipallot-lastenpeitto kestää hyvin toistuvia pesuja ja se on turvallinen myös herkimmille.

34,32 € 42,90 €
-20%
Väri: 

keltainen

Koko: 

115 x 150 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kasvuikäisille lapsille hyvä uni on erityisen tärkeää. Familon Muumipallot -lastenpeite on sopivan kokoinen ja mukavan lämmin unikaveri leikki-ikäiselle. Peiton täytteenä on ilmavaa ja hengittävää ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti, päällinen on laadukasta puuvillaa. Muumi-lastenpeitto johdattaa Muumien ystävät satumaisiin uniin.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Kun pienokainen siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn, on aika vaihtaa vuodetekstiilit lastenkokoisiin. Leikki-ikäiselle sopiva Muumipallot-lastenpeitto on normaalikokoinen 115 x 150 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastenpussilakana.

Familonin Muumi-aiheiset lastentyynyt, lastenpeitot ja vauvanmakuupussit ovat kauniisti viimeisteltyjä ja miellyttäviä nukkua, ja tietysti ne ovat aitoja ©Moomin Characters™-lisenssituotteita.

Laadukkaat lasten Muumipallot-lastenpeitot ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Muumipallot -lastenpeitteellä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Muumi-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät lastenpeiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda lapsen peitto uuteen noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi pienen ihmisen unenlaadulle.

Muumipallot-lastenpeitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista painettua 100% puuvillaa

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% polyesterispiraaliontelokuitua 300g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Muumi

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Muumi -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Muumi -sarjan tuotteet