Familon Lastentuotteet

Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi

Pienille unille Muumien kanssa

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi
  • Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi
  • Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi
  • Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi

Familon Lastentuotteet

Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi

Pienille unille Muumien kanssa

Satumaisiin uniin kutsuva Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi on pehmeä ja lämmin unikaveri vauvalle. Äitiyspakkauksen makuupussia vastaavaa Muumi-makuupussia voi käyttää lastenvaunuissa lämpöpussina ja avattuna se on vauvalle pehmeä leikkialusta ja kätevä peitto kyläreissuille. Raikkaan keltainen Muumipallot-kuvio on suunniteltu Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta ja siinä seikkailevat rakastetuimmat Muumi-hahmot. Kaunis keltaharmaa väritys sopii yhtä hyvin tyttö- ja poikavauvoille. Muumipallot-vauvanmakuupussi kestää hyvin toistuvia pesuja ja se on turvallinen myös herkimmille.

18,45 € 36,90 €
-50%
Väri: 

keltainen

Koko: 

45 x 95 cm ja avattuna 90 x 95 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Muumipallot -vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen ja mukavan lämmin unikaveri vastasyntyneestä noin vuoden ikäiseen. Makuupussin täytteenä on ilmavaa ja hengittävää ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti, päällinen on laadukasta puuvillaa. Muumi-vauvanmakuupussi on kaunis katsella ja se on sopivan kokoinen vauvanrattaisiin ja mahtuu vaunukoppaan. Makuupussissa ei ole reikiä turvavöitä tai valjaita varten.

Familonin Muumi-aiheiset vauvanmakuupussit, lastentyynyt ja lastenpeitot ovat kauniisti viimeisteltyjä ja miellyttäviä nukkua, ja tietysti ne ovat aitoja ©Moomin Characters™-lisenssituotteita.

Laadukas Muumipallot-vauvanmakuupussi on ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoinen ja se sopii herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Muumipallot -vauvanmakuupussilla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun pienokainen nukkuu Muumi-makuupussissa, sillä mistään ei ole tingitty.

Vauvanmakuupussi säilyy oikein hoidettuna kuohkeana ja ilmavina pitkään. Pese makuupussi niin usein kuin se on tarpeellista. Makuupussi pestään nurinpäin käännettynä ja vetoketju suljettuna. Suorista alkuperäiseen muotoonsa kosteana ja kuivata ilmavassa paikassa tai kuivausrummussa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät makuupussin hygieenisenä ja raikkaana.

Muumipallot-vauvanmakuupussi on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista painettua 100% puuvillaa, reunoissa vetoketju

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% polyesterispiraaliontelokuitua

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Muumi

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Muumi -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Muumi -sarjan tuotteet