Familon Basic

Familon Niittypolku -kaverisetti tyyny ja peitto koristetyynyssä

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Niittypolku -kaverisetti tyyny ja peitto koristetyynyssä
  • Familon Niittypolku -kaverisetti tyyny ja peitto koristetyynyssä

Familon Basic

Familon Niittypolku -kaverisetti tyyny ja peitto koristetyynyssä

Käytännöllinen vihreävalkoinen Familon Niittypolku -kaverisetti sisältää luontoaiheisen koristetyynynpäällisen, jonka sisällä on tyyny ja peitto. Kaverisetin puolikorkea ja pehmeä tyyny on sopivan korkuinen useimmille nukkujille. Kaverisetin peitto on mukavasti lämmittävä unikaveri, joka hieman normaalia keveämpänä sopii erityisesti lämpimässä nukkuville ja vierasvaraksi yökylään tuleville kavereille. Kaunista koristetyynyä voi käyttää joka päivä, jolloin yövierasta odottavat tyyny ja peitto eivät vie säilytystilaa kaapista. Tilaa säästävä ratkaisu pieneen kotiin, lastenhuoneeseen, vapaa-ajan asuntoon, matkailuautoon tai asuntovaunuun. Koristetyynyn koko on 55x75 cm, tyyny ja peitto ovat normaalikokoisia. Tilaa kerralla useampi kaverisetti, saat muhkeat koristetyynyt sohvalle ja samalla petivaatteet kaikille yövieraille!

35,94 € 59,90 €
-40%
Väri: 

vihreä/valkoinen

Koko: 

55 x 75 cm ja tyyny 50 x 60 cm + peitto 150 x 200 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Käytännöllinen Familon Niittypolku -kaverisetti on erinomainen vierasvara. Kauniin Niittypolku-kuosin on suunnitellut Anu Kanervo, Finlayson. Kuosillinen koristetyyny sopii nojailutyynyksi sohvalle, sängylle tai vaikka lattialle, etkä tarvitse enää erillistä säilytystilaa yövieraiden petivaatteille.

Kaverisetti sisältää tyynyn 50x60 cm ja peiton 150x200 cm sekä vetoketjullisen koristetyynynpäällisen 55x75 cm. Kaunis ja kestävä koristetyynynpäällinen on valmistettu laadukkaasta 100 % puuvillakankaasta.

Niittypolku-kaverisetin tyynyn polyesteripallokuitutäyte on hyvin muotoutuvaa, se antaa pehmeän tuen päälle ja niskalle, peiton täytteenä on kuohkeaa ja ilmavaa polyesterispiraalikuitua. Tyynyn ja peiton valkoinen päällikangas on helppohoitoista 52% polyesteria / 48% puuvillaa. Tyynyn, peiton ja koristetyynynpäällisen voi pestä 60°C, pesu samanväristen kanssa, pöyhi ja suorista muotoonsa kosteana. Koristetyynynpäällisen voi silittää.

Familonin tyynyt ja peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa ja peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn ja peiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda jatkuvassa käytössä oleva tyyny uuteen noin kahden vuoden välein ja peitto noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Familon Niittypolku -kaverisetti on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: koristetyynyn kuviollinen päällinen 100% puuvillaa, tyynyn ja peiton valkoinen päällinen 52% polyesteria / 48% puuvillaa

Täyte: tyynyssä 100% polyesteripallokuitua 450 g, peitossa 100% polyesterispiraalikuitua 500 g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita