Familon Lastentuotteet

Familon Otso -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2016

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Otso -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2016
  • Familon Otso -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2016

Familon Lastentuotteet

Familon Otso -vauvanmakuupussi Äitiyspakkaus 2016

Familon Otso -vauvanmakuupussi on suunniteltu vuoden 2016 äitiyspakkaukseen. Saimme erän suuren suosion saavuttaneita äitiyspakkauksen makuupusseja verkkokauppaan, osta heti omasi! Familon Otso -vauvanmakuupussi on pehmeä ja lämmin unikaveri vauvalle. Äitiyspakkauksesta tuttua makuupussia voi käyttää lastenvaunuissa lämpöpussina ja avattuna se on vauvalle pehmeä leikkialusta ja kätevä peitto kyläreissuille. Sympaattisen peitemakuupussin karhukuviossa ihanat karhut seikkailevat tummansinisessä unimetsässä. Otso-karhukuosin on suunnitellut Salla Kangasniemi. Yönsininen väritys sopii yhtä hyvin poika- ja tyttövauvoille. Koko makuupussina 45x95 cm ja peitoksi avattuna 95x95 cm. Otso-vauvanmakuupussi kestää hyvin toistuvia pesuja ja se on turvallinen myös herkimmille. Rajoitettu erä!

27,92 € 34,90 €
-20%
Väri: 

tummansininen

Tuote on tilapäisesti loppu

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Otso -vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen ja mukavan lämmin unikaveri vastasyntyneestä noin vuoden ikäiseen. Makuupussin täytteenä on ilmavaa ja hengittävää ontelokuitua, päällinen on laadukasta puuvillaa. Äitiyspakkauksesta tuttu Otso-vauvanmakuupussi on sopivan kokoinen vauvanrattaisiin ja mahtuu vaunukoppaan. Makuupussissa ei ole reikiä turvavöitä tai valjaita varten.

Laadukas Otso-vauvanmakuupussi on ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoinen, pesu 40°C. Voit olla levollisin mielin, kun pienokainen nukkuu vuoden 2016 äitiyspakkauksesta tutussa makuupussissa, sillä mistään ei ole tingitty.

Vauvanmakuupussi säilyy oikein hoidettuna kuohkeana ja ilmavina pitkään. Pese makuupussi niin usein kuin se on tarpeellista. Makuupussi pestään nurinpäin käännettynä ja vetoketju suljettuna. Suorista alkuperäiseen muotoonsa kosteana ja kuivata ilmavassa paikassa tai kuivausrummussa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät makuupussin hygieenisenä ja raikkaana.

Familon Otso -vauvanmakuupussi on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista painettua 100% puuvillaa, reunoissa vetoketju

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% polyesteriontelokuitua

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 40°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Yhden pisteen silitys Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Tuotearvio: 

Arvioi tämä tuote

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita