Familon Premium

Familon Outlast -peite

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Outlast -peite
  • Familon Outlast -peite
  • Familon Outlast -peite
  • Familon Outlast -peite

Familon Premium

Familon Outlast -peite

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Aina sopivan lämmin Familon Outlast -peite tarjoaa ylellisen nukkumismukavuuden. Alkujaan Astronauteille kehitetty Outlast®-materiaali tasaa kehon lämpötilaa yksilöllisesti. Erityisominaisuus on peiton Outlast®-kuitutäytteessä, joka aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa kehon lämpötilan vaihteluita. Unen laatu onkin kuin toiselta planeetalta, kuohkean, ilmavan ja erityisen mukavan peitteen alla.

113,94 € 189,90 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

150 x 200 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Lämpöisyys
Viileä
Normaali
Erittäin lämmin
Muhkeus
Kevyt
Normaali
Muhkea
Hengittävyys
Hyvä
Normaali
Paras
Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Outlast -peitto sopii kuohkeasta ja ilmavasta peitteestä pitävälle, tasaista nukkumislämpötilaa arvostavalle. Outlast®-ominaisuus on peiton kuidussa ja se toimii tehokkaasti peiton kummallakin puolella, sekä jakaantuu tasaisesti koko peitteelle. Outlast-peitto pitää kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä läpi yön. Kun kehon lämpötilan vaihtelut tasaantuvat, et heräile kuumuuteen tai kylmyyteen. Tuloksena on syvempi ja levollisempi uni.

Familonin Outlast-peitto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja se on normaalipaksuinen. Mikäli olet kuumakalle ja hikoilet helposti, saattaa Outlast-peite tuntua lämpöä tasaavasta ominaisuudestaan huolimatta kesällä liian lämpimältä. Kuumakalleille suosittelemme kesähelteisiin kevytpeittoja, joista erityisen kevyt ja viilentävä on Familon Cool -kevytpeitto.

Näin Outlast-peiton lämmönsäätely toimii: Outlast®-kuidun Thermocules®-lämpösolut tallentavat ja vapauttavat kehon lämpöä tarpeen mukaan, jolloin vuoteessa lämpötila ja kosteus ovat jatkuvasti ihanteellisella tasolla takaamassa levollisen unen. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva.

Familonin Outlast -peitteissä on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Peitteellä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Outlast-peiton alla voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

 Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät peiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda peitto uuteen noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukasta 100% puuvillaa (TC 157) valko-valkoraitakuosilla

Täyte: lämpöä säätelevä ja ilmava, 50% Outlast®-erikoiskuitua / 50% polyesterispiraaliontelokuitua, 700g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Outlast

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Outlast -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Outlast -sarjan tuotteet