Familon Premium

Familon Outlast -yöasusetti naisten

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Kuvan yöasu on pakattu lisäkuvassa näkyvään lahjapussiin
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Outlast -yöasusetti naisten
  • Familon Outlast -yöasusetti naisten
  • Familon Outlast -yöasusetti naisten
  • Familon Outlast -yöasusetti naisten

Familon Premium

Familon Outlast -yöasusetti naisten

Yksilöllistä lämmönsäätelyä

Oletko kuumakalle tai vilukissa, häiritseekö kehon lämpötilan vaihtelu tai kuumat aallot uniasi? Familon Outlast -yöasusetti on todellinen tehoinnovaatio juuri sinulle. Naisille suunnitellun yöpuvun huipputeknologinen Outlast®-materiaali aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa kehon lämpötilan vaihteluita. Tämä helpottaa ajoittain hikoilevan tai palelevan oloa. Voit nukkua ihanasti juuri sopivassa lämpötilassa läpi yön. Tuote sisältää lahjapussiin pakatun naisten harmaan yöpuvun shortsit ja topin valitsemassasi koossa. Familon Outlast -yöasusetti on upea hyvän olon lahja naiselle, vain Familon.fi-verkkokaupasta!

Alkaen 54,90 €
Väri: 

harmaa

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Outlast -yöpuku on todellinen tehoinnovaatio: ei liian kuuma tai kylmä, juuri sopiva. Naisten Outlast-yöasusetti koostuu topista ja shortseista, joiden Outlast®-lämmönsäätely pitää käyttäjänsä kehon lämpötilan juuri sopivana koko yön ajan. Naisten yöasun mukavasti istuvissa Outlast-shortseissa on lahkeensuissa kauniisti aaltoileva reuna ja vyötäröllä kiristysnauha. Hihattoman Outlast-paidan helmassa on aaltoileva reuna ja malli on suhteellisen istuva. Ylellisen hi-tech yöasun pehmeä ja joustava neulos tuntuu miellyttävältä iholla.

Näin Familon Outlast -yöasun lämmönsäätely toimii: neuloksen sisältämän huipputeknologisen Outlast®-kuidun Thermocules™-lämpösolut varastoivat kehon ylimääräisen lämmön ja vapauttavat sitä takaisin tarvittaessa, jolloin nukkuessa lämpötila ja kosteus ovat jatkuvasti ihanteellisella tasolla takaamassa levollisen unen. Dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely saa sinut tuntemaan lämpötasapainosi vakaaksi koko yön ajan.

Mitä enemmän Outlast®-materiaalia on kehosi lähellä nukkuessasi, sitä voimakkaampi on Thermocules™-lämpösolujen lämpöä tasaava vaikutus. Maksimoidaksesi nukkumismukavuuden, yhdistä yöasuun Outlast-sarjan tyyny, peitto ja sijauspatjansuojus.

Familonin ylellisissä Outlast-yöasuissa on teknisten ominaisuuksien ja mukavuuden lisäksi huomioitu helppohoitoisuus, pesu 40°C. Lämpöä tasaava Outlast®-ominaisuus ei heikkene pesukertojen myötä. Outlast-yöasussa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Naisten Familon Outlast -yöasusetin tärkeimmät mitat:

Naisten Outlast -toppi:
pituus olkasaumasta helmaan:
S-koko 64 cm, M-koko 66 cm, L-koko 68 cm
rinnanympärys leveimmästä kohdasta:
S-koko 88 cm, M-koko 92 cm, L-koko 96 cm
helmanympärys:
S-koko 98 cm, M-koko 102 cm, L-koko 106 cm

Naisten Outlast -shortsit:
sivupituus vyötäröltä lahkeensuuhun:
S-koko 37 cm, M-koko 38 cm, L-koko 39 cm
lantionympärys leveimmästä kohdasta:
S-koko 96 cm, M-koko 100 cm, L-koko 104 cm

Materiaali ja hoito: 

33% Outlast®-kuitua / 61% polyesteria / 6% elastaania

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 40°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Yhden pisteen silitys Kemiallinen pesu P hellävarainen

Sarja: 

Outlast

Valikoima: 

Familon Premium

Tuotearvio: 

Arvioi tämä tuote

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Outlast -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Outlast -sarjan tuotteet