Familon Basic

Familon Perhe -kääntöpatja

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Perhe -kääntöpatja
  • Familon Perhe -kääntöpatja

Familon Basic

Familon Perhe -kääntöpatja

Hyvien unien perustuote Familon Perhe -kääntöpatja on mukava ja kestävä, rullapakattu vaahtomuovipatja. Kääntöpatjan pehmuste on miellyttävästi tukevaa pehmeää vaahtomuovia, korkeus n. 13 cm. Patjan pehmeämpi muotoiltu, eli profiloitu, puoli sopii kevyemmälle lanteikkaalle ja harteikkaalle nukkujalle, napakampi sileä puoli sopii keskipainoiselle tasaisemmalle vartalotyypille aina 90 kg asti. Patjan tikattu päällinen on irrotettava ja pestävä. Sijoita Perhe-kääntöpatja erilliseen sängynrunkoon, alustalle tai parvelle, soveltuu myös moottorisänkyyn. Valittavana koko 120x200 cm. Kaksipuolinen Familon Perhe -kääntöpatja on mukava peruspatja, toimitetaan rullapakattuna.

143,40 € 239,00 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

120 x 200 cm ja korkeus n. 13 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–8 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Mukava ja paksu Familon Perhe -vaahtomuovipatja sopii erityisen hyvin kevyelle ja keskipainoiselle nukkujalle, myös nuorille. Miellyttävän pehmeän, toiselta puolelta profiloidun pehmusteen ansiosta voit valita omaan uneen sopivasti myötäilevämpää tai napakampaa tukea. Pehmusteen muotoilu, eli profilointi, lisää pehmeyttä ja parantaa ilmankiertoa tuotteessa.

Sisältää yhden rullapakatun Perhe-kääntöpatjan koossa 120x200 cm, korkeus n. 13 cm.

Viimeistele Familon Perhe -kääntöpatjan nukkumismukavuus erikseen tilattavalla Perhe-sijauspatjalla. Patja ja sijauspatja ovat erottamattomat kumppanit, mukavuuden lisäksi sijauspatja helpottaa sängyn hoitoa ja pidentää patjan käyttöikää.

Perhe-kääntöpatjalla on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkille. Patjan päällinen on tikattua puuvillapolyesterikangasta ja siinä on vetoketju kolmella sivulla, jotta päällisen voi irrottaa ja pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Familon Perhe -kääntöpatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään.

Familon Perhe -kääntöpatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Perhe-patja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: tikattua 50% puuvilla / 50% polyesteri kangasta, vetoketju kolmella sivulla päällisen pesua varten

Täyte: pehmeää 100% polyuretaanivaahtopehmustetta, toinen puoli profiloitu toinen sileä, rullapakattu

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita