Familon Basic

Familon Perhe -kääntösijauspatja

Familon Basic

Familon Perhe -kääntösijauspatja

Hyvien unien perustuote Familon Perhe -sijauspatja on miellyttävän pintapehmeä ja käännettävä, rullapakattu petauspatja. Sijauspatjasta on saatavana koot 90x200 cm ja 120x200 cm, korkeus n. 6 cm. Perhe-kääntösijauspatjan pehmuste on napakkaa vaahtomuovia, jonka toinen puoli on pehmeäksi muotoiltu, eli profiloitu, toinen puoli on sileä ja napakampi. Petauspatjan tikattu päällinen on irrotettava ja pestävä. Kaksipuolinen Familon Perhe -kääntösijauspatja on mukava perussijauspatja, toimitetaan rullapakattuna.

Alkaen 59,40 € 99,00 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Mukava peruspetauspatja Familon Perhe sopii erityisen hyvin kevyelle ja keskipainoiselle nukkujalle, myös nuorille. Toiselta puolelta muotoillun pehmusteen ansiosta voit valita omaan uneen sopivasti myötäilevämpää tai napakampaa tukea. Profiloitu puoli sopii pehmeyttä kaipaavalle, sileä puoli jämäkämpää tukea arvostavalle. Pehmusteen profilointi parantaa myös ilmankiertoa tuotteessa.

Sisältää yhden rullapakatun Perhe-sijauspatjan, korkeus n. 6 cm.

Patja ja sijauspatja ovat erottamattomat kumppanit, sijauspatja lisää merkittävästi nukkumismukavuutta sekä helpottaa sängyn hoitoa ja pidentää patjan käyttöikää.

Perhe-kääntösijauspatjalla on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkille. Sijauspatjan päällinen on tikattua puuvillapolyesterikangasta ja siinä on vetoketju kolmella sivulla, jotta päällisen voi irrottaa ja pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Familon Perhe -kääntösijauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä sijauspatjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään.

Familon Perhe -kääntösijauspatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Perhe-sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: tikattua 50% puuvilla / 50% polyesteri kangasta, vetoketju kolmella sivulla päällisen pesua varten

Täyte: napakkaa toiselta puolelta profiloitua 100% polyuretaanivaahtopehmustetta

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita