Familon Basic

Familon Perhe Plus -kääntöpatja

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Perhe Plus -kääntöpatja
  • Familon Perhe Plus -kääntöpatja

Familon Basic

Familon Perhe Plus -kääntöpatja

UUTUUS! Laadukas ja kannatteleva Familon Perhe Plus -kääntöpatja on kestävä, rullapakattu vaahtomuovipatja. Kääntöpatjan pehmuste on miellyttävästi tukevaa pehmeää vaahtomuovia, korkeus n. 13 cm. Patjan muotoiltu, pehmeämpi puoli sopii kevyemmälle, muodokkaalle nukkujalle ja napakampi sileä puoli sopii keskipainoiselle, tasaisemmalle vartalotyypille aina n. 90 kg asti. Patjan tikattu päällinen on irrotettava ja pestävä. Sijoita Perhe Plus -kääntöpatja erilliseen sängynrunkoon, alustalle tai parvelle, soveltuu myös moottorisänkyyn. Valittavana koko 80x200 cm. Kaksipuolinen Familon Perhe Plus -kääntöpatja toimitetaan rullapakattuna. Rajoitettu erä!

126,65 € 149,00 €
-15%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

80 x 200 cm ja korkeus n. 13 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kotimainen Familon Perhe Plus -vaahtomuovipatja sopii erityisen hyvin kevyelle ja keskipainoiselle nukkujalle, myös nuorille. Miellyttävän pehmeän, toiselta puolelta profiloidun pehmusteen ansiosta voit valita omaan uneen sopivasti myötäilevämpää tai napakampaa tukea. Pehmusteen muotoilu, eli profilointi, lisää pehmeyttä ja parantaa ilmankiertoa tuotteessa.

Sisältää yhden rullapakatun Perhe Plus -kääntöpatjan koossa 80x200 cm, korkeus n. 13 cm.

Viimeistele Familon Perhe Plus -kääntöpatjan nukkumismukavuus erikseen tilattavalla Familon-sijauspatjalla. Patja ja sijauspatja ovat erottamattomat kumppanit, mukavuuden lisäksi sijauspatja helpottaa sängyn hoitoa ja pidentää patjan käyttöikää.

Perhe Plus -kääntöpatjalla on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkille. Patjan päällinen on korkealaatuista neulosta, jonka alla tikattu polyesterivanu. Päällisessä on vetoketju kolmella sivulla, jotta päällisen voi irrottaa ja pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Familon Perhe Plus -kääntöpatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään.

Familon Perhe Plus -kääntöpatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Familon Perhe Plus -patja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista neulosta 51% polyesteri / 49% viskoosi, alle tikattu polyesterivanua 200g, vetoketju kolmella sivulla päällisen pesua varten

Täyte: pehmeää 100% polyuretaanivaahtopehmustetta, toinen puoli profiloitu, toinen sileä

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita