Familon Standard

Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää kaksi käsipyyhettä
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha
  • Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha
  • Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha
  • Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha

Familon Standard

Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha

Satumaisen pehmeää

UUTUUS! Roosa nauha 2018 -kampanjatuote Familon Princess -käsipyyhesetti Roosa nauha on satumaisen pehmeää micro-puuvillaista vohvelikangasta. Sisältää 2 kpl roosan sävyisiä 50x70 cm käsipyyheitä, jotka on yhdistetty lahjapakkaukseksi roosalla kangasnauhalla. Roosa nauha -kampanjapyyhkeessä yhdistyvät vohvelikankaan keveys ja froteen imukyky; pyyhkeen toinen puoli on vohvelipintainen ja toinen froteepintainen. Kauniissa hennon roosan värisissä käsipyyhkeissä on molemmissa päädyissä koristeraidat. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla. Kevyt, erittäin imukykyinen ja nopeasti kuivuva Princess-vohvelipyyhe tuntuu ainutlaatuisen pehmeältä ja pölyämättömänä se sopii myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Auta tilaamalla Roosa nauha 2018 -tuote: Familon lahjoittaa lyhentämättömänä kaksi euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta. Roosa nauha Princess-käsipyyhesettejä on rajoitettu erä. Anna lisää elämää!

19,90 €
Väri: 

roosa

Koko: 

50 x 70 cm ja 50 x 70 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Roosa nauha 2018 –keräyksen teemana on Minä & Sinä. Meissä on voimaa. Anna Puun suunnitteleman Roosa nauha -rintamerkin salama symboloi ihmisessä olevaa voimaa. Anna haastaakin mukaan Sinut & Minut. Jokainen meistä voi olla mukana luomassa huomista, jossa yhä useampi syöpä voidaan parantaa.

Tilaamalla Familonin Roosa nauha -tuotteita edistät rintasyöpätutkimusta ja -neuvontaa. Lahjoitamme jokaisesta ostamastasi Roosa nauha -tuotteesta 2 euroa rintasyövän vastaiseen työhön. Tilaa vuoden 2018 Roosa nauha -kampanjatuote Princess-käsipyyhesetti vohveli ja olet mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä. Anna lisää elämää!

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Vohvelistruktuuriset, alta froteepintaiset Familon Princess -käsipyyhkeet ovat laadukasta pitkäkuituista micro-puuvillaa. Pyyhkeen pehmeyden salaisuus kätkeytyykin langan valmistuksessa käytettyyn tekniikkaan, runsaslukuiseen silmukkamäärään sekä avonaiseen ja vähäkierteiseen froteenukkaan. Micro-puuvillainen pyyhe on poikkeuksellisen pehmeä, erittäin imukykyinen, nopeasti kuivuva ja pölyämätön. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen micro-puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Klassisen tyylikkäät, arkeen ja juhlaan sopivat Roosa nauha Princess-käsipyyhkeet ovat skandinaavisen tyylikkäitä, sävyinä valittavissa hento roosa ja tummanharmaa. Kun kotisi tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Laadukkaat Familon Princess -käsipyyhkeet ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Princess-vohvelipyyhkeillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese uudet pyyhkeet ennen käyttöä, niin ne saavuttavat täyden imukykynsä. Vältä huuhteluaineen käyttöä, se heikentää pyyhkeiden imukykyä. Princess-käsipyyhkeisiin voit kuivata kädet ja kasvot levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Materiaali ja hoito: 

pehmeää, imukykyistä ja nopeasti kuivuvaa 100% micro-puuvillaa 400g/m2, päällä vohvelipinta ja alla froteepinta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kahden pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet