Familon Standard

Familon Princess -pellavakoristetyyny

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden koristetyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Princess -pellavakoristetyyny
  • Familon Princess -pellavakoristetyyny

Familon Standard

Familon Princess -pellavakoristetyyny

Satumaisen pehmeää

Satumaisen pehmeä Familon Princess -koristetyyny on ylellistä kivipestyä pellavaa, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Hienosti viimeistellyt kivipestyt pellavakoristetyynyt sopivat vaikka kuninkaallisille. Princess-sisustustyynyn irrotettavassa päällisessä on rypytetty frillareuna, sisustyyny on kuohkeaa pallokuitua. Kaunis ja käytännöllinen pellavakangas on luonnostaan ekologinen ja erittäin kestävä. Tämä skandinaavisen hillitty yksivärinen pellavakoristetyyny on raikkaan valkoinen. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

17,34 € 28,90 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

45 x 45 cm ja frillareuna

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Familon Princess -koristetyynyt ovat korkealaatuista kivipestyä pellavaa. Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Koristetyynyn päällisen sisällä on sisustyyny, jonka täytteenä on kuohkeaa polyesteripallokuitua. Tyynynpäällisen yksi reuna on avoin ja siinä on sisään taitettu läppä, joka pitää sisustyynyn hyvin paikoillaan.

Princess-pellavakoristetyynyt ovat myös erityisen kauniita katsella, niiden klassinen tyyli ja pehmeät sävyt kestävät aikaa. Koristetyynyjä vaihtamalla saat makuuhuoneen ja oleskelutilojen sisustukseen helposti uutta ilmettä. Familon Home -malliston tyylikkäistä Princess-kodintekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Yhdistä skandinaavisen hillityistä Familon-tekstiileistä mieleisesi kokonaisuus ja kietoudu hyvää oloon.

Korkealaatuiset Familon Home -malliston Princess-pellavakoristetyynyt ovat ihanan tuntunsa lisäksi turvallisia ja helppohoitoisia. Princess-koristetyynyn irrotettavan pellavapäällisen voi pestä 60°C ja sisustyynyn 40°C. Noudata koristetyynyn hoidossa tuotteessa olevaa hoito-ohjetta.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% kivipestyä pellavaa

Täyte: sisustyynyn täyte 100% polyesteripallokuitua ja päällinen 100% polypropyleenia

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet