Familon Standard

Familon Princess -pussilakanasetti nuppu

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Princess -pussilakanasetti nuppu
  • Familon Princess -pussilakanasetti nuppu
  • Familon Princess -pussilakanasetti nuppu
  • Familon Princess -pussilakanasetti nuppu

Familon Standard

Familon Princess -pussilakanasetti nuppu

Satumaisen pehmeää

Trendikäs harmaan sävyinen Familon Princess -pussilakanasetti nuppu on lempeän tyylikäs. Nuppu-lakanoiden romanttisilla ruusun terälehdillä loihdit makuuhuoneeseen valloittavan ruusumeren. Suunnittelija Anna Kuukka kertoo "Nuppu-kuosin inspiraatio on syntynyt ruusujen terälehdistä ja nupuista. Akvarellitekniikalla toteutettu kuvio muodostaa pinnan, joka houkuttelee painautumaan avautuvien kukintojen pehmeään syliin.” Laadukkaasta puuvillasta valmistetut Familon Princess -pussilakanat ja -tyynyliinat tuntuvat miellyttävän pehmeiltä ihoa vasten ja ne sopivat myös herkimmille. Sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Satumaisella Princess-pussilakanasetillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Kietoudu hyvään oloon!

48,90 €
Väri: 

harmaa

Koko: 

150 x 210 cm ja 55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Ruusunterälehdet ovat yksi yleisimmin häissä käytetyistä juhlakoristeista, ne luovat romanttista tunnelmaa. Nuppu-pussilakanan ruusunterälehdet kestävät aikaa ja katseita. Mikä sopisikaan paremmin häävuoteeseen, kuin upeat Princess-pussilakanat nuppu-kuosilla. Ihana lahjaidea hääparille, hääpäivään ja sydänystävälle! Tämän kukkakuosin hienostunut harmaa sävy ja graafisuus miellyttävät myös modernimman tyylin ystävää.

Familon Princess-sarjan Nuppu tuo makuuhuoneeseen graafista romantiikkaa. Uudenlaisella 3D-painotekniikalla tehdyn kuvion on suunnitellut Anna Kuukka. Puuvillaiset Princess-pussilakanat ja -tyynyliinat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää.

Nuppu-kuvioinen Familon Princess -pussilakanasetti sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Pussilakanan sivuilla yläreunassa on aukot lakanan petaamista varten. Familonin painettujen puuvillapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 150 lankaa neliötuumalla.

Klassisen tyylikkäistä, arkeen ja juhlaan sopivista Princess-vuodetekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Laadukkaat Familon Home -malliston Princess-pussilakanat ja -tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Nuppu Princess-pussilakanasetillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Princess-vuodetekstiilien kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Familon Home -hyvän olon koti sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

Materiaali ja hoito: 

laadukasta 100% puuvillakangasta (TC 150)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet