Familon Standard

Familon Princess -pussilakanasetti paanu

Satumaisen pehmeää

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Princess -pussilakanasetti paanu
  • Familon Princess -pussilakanasetti paanu
  • Familon Princess -pussilakanasetti paanu
  • Familon Princess -pussilakanasetti paanu

Familon Standard

Familon Princess -pussilakanasetti paanu

Satumaisen pehmeää

Roosa-valkoinen Familon Princess -pussilakanasetti paanu on ajankohtainen ja samalla ajattoman tyylikäs. Perinteisestä paanukatosta tuttu kuvio koostuu puolipyöreistä pikkupaanuista. Liittyypä muistosi paanuista Suomen vanhoihin kirkkoihin, lomamatkan merenrantahuviloihin tai alppimajoihin, tuo klassinen paanukuvio makuuhuoneen sisustukseen kodikkuutta. Aihetta kutsutaan myös kalansuomukuvioksi. Lakanoissa lempeä roosa sävy yhdistyy raikkaan valkoiseen. Kuten kestävät paanukatot myös Familon Princess -pussilakanasetti paanu on laadukas, ja sen pehmeä puuvillakangas sopii myös herkimmille. Sisältää normaalikokoisen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Uudista makuuhuoneen sisustus paanulakanoilla ja kietoudu hyvää oloon.

29,34 € 48,90 €
-40%
Väri: 

valkoinen/roosa

Koko: 

150 x 210 cm ja 55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää. Puuvillaiset Familon Princess -pussilakanat ja -tyynyliinat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Paanukuvioitu Familon Princess -pussilakanasetti sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Pussilakanan sivuilla yläreunassa on aukot lakanan petaamista varten. Familonin painettujen puuvillapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 150 lankaa neliötuumalla.

Klassisen tyylikkäistä, arkeen ja juhlaan sopivista Princess-vuodetekstiileistä on helppo rakentaa aikaa kestäviä yhdistelmiä. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Laadukkaat Familon Home -malliston Princess-pussilakanat ja -tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Paanu Princess-pussilakanasetillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Princess-vuodetekstiilien kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Familon Home -hyvän olon koti sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

Materiaali ja hoito: 

laadukasta 100% puuvillakangasta (TC 150)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Princess

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Princess -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Princess -sarjan tuotteet