Familon Standard

Familon-säilytyslaatikko

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-säilytyslaatikko
  • Familon-säilytyslaatikko
  • Familon-säilytyslaatikko

Familon Standard

Familon-säilytyslaatikko

Säilytä tyylikkäästi Familon-säilytyslaatikossa. Sisustuksellinen säilytyslaatikko on kangasverhoiltu tyylikäs makuuhuoneen penkki kannella. Laatikossa on hyvin säilytystilaa ja pehmustetun kannen päällä on mukava istua pukeutuessa. Kätevä säilytyspenkki viimeistelee vuodekokonaisuuden ilmeen. Klassisen tyylikäs tummanharmaa verhoilukangas on korkealaatuinen. Laatikon kansi on helppo avata ja laadukkaat kaasujouset laskevat kannen hiljaisesti kiinni. Säilytyspenkin koko on 120x45x45 cm ja laatikon sisämitta 118x43x43 cm. Kevyt ja helposti siirreltävä Familon-säilytyslaatikko sopii sängyn jalkopäähän, siinä on helppo säilyttää esimerkiksi päivätekstiilejä ja petivaatteita yövieraita varten.

390,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

120 x 45 cm ja korkeus 45 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Tyylikäs Familon-säilytyslaatikko ovat korkealaatuinen valinta vaativaankin makuun. Verhoillun säilytyspenkin rennon pehmeä ilme, ajaton sisustuskangas ja klassinen tummanharmaa sävy sopivat yhtä hyvin skandinaavisen pelkistettyyn, kuin runsaampaankin makuuhuoneeseen ja petaustyyliin.

Säilytyspenkki on verhoiltu samalla verhoilukankaalla, kuin tummanharmaat Ultra-joustinsängyt ja -jenkkisängyt sekä tummanharmaat Ergo-älypehmustesängyt ja Ergo- jenkkisänky älypehmuste. Familon Ergo Hotel -sängyissä ja -jenkkisängyissä sekä Uni-sängyissä on säilytyslaatikosta poikkeava verhoilukangas.

Verhoillun Familon-säilytyslaatikon koko on 120x45x45 cm. Säilytyspenkin kannen pehmusteena on mukavan pehmeää vaahtomuovia. Laatikon pohjassa on pienet muoviset nupit, ei jalkoja. Tuotteen käyttöönotto ei vaadi asennustyötä.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, kannessa polyuretaanivaahtopehmuste

Täyte: runko puukuitulevyä, kaasujouset, pohjassa muovinupit

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita