Familon Basic

Familon-sijauspatja läpitikattu

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-sijauspatja läpitikattu
  • Familon-sijauspatja läpitikattu

Familon Basic

Familon-sijauspatja läpitikattu

Hyvien unien perustuote läpitikattu Familon-sijauspatja on kevyt ja helppohoitoinen. Ohut tikattu petauspatja sopii hyvin vaahtomuovipatjan kaveriksi kevyelle nukkujalle, tasaiselle vartalotyypille sekä vierasvaraksi. Sijauspatjan täytteenä on miellyttävän pehmeää polyesterivanua, paksuus n. 2 cm. Valittavana koot yhden hengen sänkyyn 80x200 cm ja 90x200 cm. Käytä aina sijauspatjaa patjan päällä, se lisää merkittävästi vuoteen hygieenisyyttä ja helpottaa hoitoa. Läpitikattu Familon-sijauspatja on kokonaan vesipestävä.

Alkaen 28,90 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon läpitikattu -sijauspatja on patjan huollettavuutta merkittävästi parantava perus petauspatja, ja hintaystävällisenä se sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Raikkaan valkoinen, pieneen tilaan mahtuva, tikattu sijauspatja sopii vierasvaraksi sekä jatkuvaan käyttöön kevyelle nukkujalle ja tasaiselle vartalotyypille. 

Sisältää yhden sijauspatjan valitsemassasi koossa, sijauspatjan korkeus on n. 2 cm (tikkauksen eli ompeleen kohdalta matalampi).

Läpitikattu sijauspatja sopii vaahtomuovipatjan kaveriksi ja täysin vesipestävänä se helpottaa merkittävästi sängyn hoitoa. Mikäli etsit sijauspatjaa joustinsänkyyn tai kaipaat vuoteeseen enemmän pintapehmeyttä, suosittelemme valitsemaan Familon-sijauspatjoista paksumman ja myötäilevämmän vaihtoehdon.

Sijauspatjan läpitikkaus tarkoittaa sitä, että päällisen ja täytteen läpi on tikattu ompeleet niin, että vanutäyte pysyy hyvin paikoillaan myös pesussa. Läpitikkausta käytetään myös useimmissa peitoissa, ja läpitikattu sijauspatja muistuttaakin rakenteeltaan jonkin verran peittoa, ollen kuitenkin peittoa napakampi.

Helppohoitoinen tikattu Familon-sijauspatja on kokonaan vesipestävä, pesu 40°C. Mittamuutokset ohjeen mukaisessa vesipesussa 4-6 %, suorista muotoonsa kosteana. Familon-sijauspatja säilyttää ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sijauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit ja tuuletat sitä silloin tällöin ja peset tarvittaessa. Vaihda sijauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: 52% polyesteria / 48% puuvillaa

Täyte: pehmeää polyesterivanua 350g/m2

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 40°c Kloorivalkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Silitys kielletty Kemiallinen pesu P hellävarainen

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita