Familon Basic

Familon Suomi 100 -teretyynysetti

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Suomi 100 -teretyynysetti
  • Familon Suomi 100 -teretyynysetti
  • Familon Suomi 100 -teretyynysetti
  • Familon Suomi 100 -teretyynysetti

Familon Basic

Familon Suomi 100 -teretyynysetti

UUTUUS! Familon Suomi 100 -teretyynysetti on ihana hyvän olon lahjaidea. Juhlistetaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä nukkumalla ja voimalla hyvin! Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Familon-tyynysetti sisältää kaksi normaalikokoista 50x60 cm tyynyä. Sinivalkoisissa tyynyissä on laadukas valkoinen puuvillapäällinen ja reunoissa tyylikäs sininen terenauhalla. Tyynyjen korkeus miellyttää useimpia ja ne sopivat eri uniasentoihin, erityisen hyvin kyljellään nukkuvalle. Familon Suomi 100 -tyynyjen täytteenä on pehmeää ja kevyttä Dreamfil®-spiraaliontelokuitua. Päätä ja niskaa mukavasti tukeva Suomi 100 -juhlavuoden tyyny sopii myös herkimmille, Allergiatunnus®. Saatavana rajoitettu erä!

39,90 €
Väri: 

valkoinen, sininen terenauha

Tuote on tilapäisesti loppu

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon juhlistaa satavuotiasta Suomea rajoitetulla erällä hintaystävällisiä hyvän unen Suomi 100 -juhlavuoden teretyynyjä, jotta jokainen suomalainen voisi nukkua hyvin. Puolikorkea Familon Suomi 100 -tyyny on hyvin niskaa ja päätä tukeva perustyyny jokaöiseen käyttöön. Turvallinen tyyny sopii myös herkille ja allergisille, siitä kertoo Allergiatunnus®.

Suomi 100 -tyynyissä on hyvin muotonsa säilyttävä karstatuista kuitukerroksista muodostunut rakenne, joka pysyy nukkuessa hyvin paikoillaan. Suosittelemme muutamaa pistoa tyynyn kulmiin ennen pesua siten, että myös täytettä jää piston alle, näin täyte pysyy paikallaan pesun aikana, pesu 60°C.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Tiesitkö? Tämän tuotteen hiilijalanjälki on noin neljä kertaa alhaisempi kuin tavanomaisesta polyesterikuidusta valmistetun tuotteen. Tyynyn Dreamfil®-täytteen valmistukseen kuluu 86% vähemmän energiaa ja valmistuksessa syntyy 76% vähemmän päästöjä, koska Dreamfil®-polyesterikuidut valmistetaan kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta modernia tuotantotekniikkaa hyödyntäen. Tämä tyyny on hyvä valinta sinulle ja ympäristölle.

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: kangas 100% puuvillaa (TC 152)

Täyte: kevyttä Dreamfil®-polyesterispiraaliontelokuitua 500g/tyyny

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita