Familon Standard

Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää runkopatjan, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke
  • Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke

Familon Standard

Familon Ultra -joustinsänky 5-vyöhyke

Hyvän olon harmoniaa

Ultra-joustinsänky uudistuu, viimeiset kappaleet 36 cm korkeista Ultra-runkopatjoista nyt huippuhintaan! Familon Ultra -joustinsängyn 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden. Familon 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa. Kaksoisjousitus, alla kantava Familon Bonnel -alajousisto. Korkea 36cm runko helpottaa vuoteesta nousemista. Sängyn pintaosassa on mukava pintapehmuste sekä Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan hyvin paikoillaan. Ultra-sängyn ulkonäkö on ajattoman tyylikäs, kestävä tummanharmaa verhoilukangas. Kolme kokoa 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Valitse runkopatjan pehmeys/napakkuus painon ja mieltymyksen mukaan: tukeva (hard) on napakka vuode kevyelle ja keskipainoiselle, erittäin tukeva (extra hard) on jämäkkä vuode keskipainoiselle ja painavalle nukkujalle. Myös herkille sopivalla Familon Ultra -joustinsängyllä on Allergiatunnus®. Sisältää Familon Ultra -runkopatjan, tilaa jalkasarja, sijauspatja ja sängynpääty erikseen.

Alkaen 335,40 € 559,00 €
-40%
Väri: 

tummanharmaa

Vyöhykkeellinen: 

Kyllä

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ultra -joustinsänky on miellyttävä ja korkealaatuinen valinta vaativaankin makuun. Vietämme vuoteessa kolmasosan elämästämme, siksi hyvään sänkyyn ja ergonomisuuteen kannattaa panostaa. Oikeanlaisen tuen antavassa Ultra-vuoteessa selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vartalo saa hyvän tuen, näin koko keho on rentoutunut.

Valitse itsellesi sopiva pehmeys/napakkuus: myötäilevämpi tukeva (hard) tai napakampi erittäin tukeva (extra hard). Kun vartalosi saa täydellistä tukea, rentoudut paremmin ja heräät helpommin.

Vartaloa tukevan ja myötäilevän Familon Ultra -joustinsängyn rakenteessa yhdistyvät optimaalisesti myötäilevä Familon 5-vyöhykkeellinen pussijousisto ja tukeva Familon Bonnel -alajousisto. 5-vyöhykejousisto tukee vartaloa juuri oikeasta kohdasta: keskivartaloa kannattelevasti ja hartiaseudulta myötäilevästi, alajousisto lisää sängyn kestävyyttä ja kannattelevuutta.

Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, pintapehmeys ja omaan uneen sopiva tuntu saavutetaan sijauspatjan avulla. Viimeistele sänky mieleiselläsi Familon-sijauspatjalla. Joustinsängyn pariksi suosittelemme vähintään 6 cm paksua sijauspatjaa. Ylellisen pehmeän tunnun saat muhkealla Ergo-sijauspatjalla, napakamman tunnun vesipestävällä Breathair-sijauspatjalla.

Sängyn oston yhteydessä myös tyyny kannattaa vaihtaa uuteen, jotta uniasento olisi paras mahdollinen ja tyyny oikean korkuinen. Sängyn helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla mieleisesi vesipestävän sijauspatjansuojuksen, joista löytyy kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia ominaisuuksia.

Ultra-joustinsängystä on saatavana kolme yhdelle hengelle suunniteltua kokoa 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm. Asettamalla rinnakkain kaksi runkosänkyä ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat upean parivuoteen. Runkopatjan korkeus ilman jalkoja n. 36 cm. Sängyn jaloilla säädät itsellesi sopivan vuodekorkeuden ja yksilöit vuoteen sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla 20 cm jalat. Sisustuksellisen vuodekokonaisuuden viimeistelee tyylikäs Familon-sängynpääty. Familon Ultra -vuode tuo hyvää oloa jokaiseen päivään.

Ultra-joustinsängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys ja soveltuvuus myös herkimmille. Sänky on valmistettu parhaista materiaaleista, ympäristömyötäisesti. Ultra-joustinsängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Ultra -joustinsänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda joustinsänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Joustinsänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, pinnassa Antislip-liukuestekangas

Täyte: kaksoisjousitus: päällä 5-vyöhykepussijousisto alla Bonnel-alajousisto, jouset 100% terästä, pinnalla 100% polyuretaanivaahtopehmuste, runko havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet