Familon Standard

Familon Ultra -käsipyyhe soft

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden käsipyyhkeen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft
  • Familon Ultra -käsipyyhe soft

Familon Standard

Familon Ultra -käsipyyhe soft

Hyvän olon harmoniaa

Sinivihreä Familon Ultra -käsipyyhe soft on ylellisen pehmeä ja imukykyinen, koko 50x70 cm. Poikkeuksellisen pehmeä froteepyyhe kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti. Ultra soft -pyyhkeiden ainutlaatuinen pehmeys ja erinomainen kuivausominaisuus syntyvät pitkäkuituisesta vähäkierteisestä micropuuvillasta, joka on kudottu erittäin tiheäksi froteeksi. Korkealaatuiset soft-käsipyyhkeet ovat hienosti viimeisteltyjä, pyyhkeen pinnassa on tyylikäs struktuurikuvio ja toisessa päädyssä sileä palkkiraita. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla. Trendikäs sinivihreän värinen Ultra-käsipyyhe soft tuo skandinaavista tyylikkyyttä ja hyvän olon harmoniaa kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin. Laadukas ja ihanan pehmeältä tuntuva Familon Ultra -käsipyyhe soft on turvallinen myös herkimmille, helppohoitoinen pesu 60°C, Allergiatunnus®.

7,74 € 12,90 €
-40%
Väri: 

sinivihreä

Koko: 

50 x 70 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–8 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon harmoniaa. Familon Ultra -pyyhkeet on tarkoitettu kaikille hyvän olon ystäville; raikkaan skandinaavisia, selkeitä linjoja ja yksinkertaisia kuvioita arvostaville. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Familon Ultra -käsipyyhkeet ovat laadukasta pitkäkuituista micropuuvillafroteeta. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen micropuuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Ultra-sarjan soft-pyyhkeiden pehmeyden salaisuus kätkeytyy langan valmistuksessa käytettyyn tekniikkaan, avonaiseen ja vähäkierteiseen froteenukkaan, sekä runsaslukuiseen silmukkamäärään. Micropuuvillaisen froteen tiivis ja pehmeä rakenne eroaa merkittävästi normaalista froteesta. Verratessa saman kokoista froteekappaletta on micropuuvillassa n. 120 silmukkaa ja perinteisessä froteessa 30-40 silmukkaa. Tiheään kudotut, korkeat silmukat tuottavat paksua, laadukasta ja hyvin imukykyistä froteeta. Micropuuvillainen Familon Ultra -froteepyyhe soft on poikkeuksellisen pehmeä, erittäin imukykyinen ja nopeasti kuivuva.

Laadukkaat Familon Home -malliston Ultra-käsipyyhkeet ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Ultra-froteepyyhkeillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pese uudet pyyhkeet ennen käyttöä, niin ne saavuttavat täyden imukykynsä. Vältä huuhteluaineen käyttöä, se heikentää pyyhkeiden imukykyä. Ultra-käsipyyhkeeseen voit kuivata kädet ja kasvot levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Materiaali ja hoito: 

pehmeä ja imukykyinen frotee 100% micropuuvillaa 560g/m2

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kahden pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet