Familon Standard

Familon Ultra -kylpypyyhe hamam

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden kylpypyyhkeen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam
  • Familon Ultra -kylpypyyhe hamam

Familon Standard

Familon Ultra -kylpypyyhe hamam

Hyvän olon harmoniaa

Familon Ultra -kylpypyyhe haman tuo kotiin trendikästä kylpylätunnelmaa. Reilun kokoisen valkoisen pyyhkeen päädyissä on raikkaan keltaiset ja harmaat koristeraidat sekä hapsut. Koko 90x180cm + solmitut 7cm hapsut. Välimeren kylpylöiden höyrysaunoihin aikoinaan kehitetty hamam on suurikokoinen ja ihanan kevyt kylpypyyhe, joka kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti, sopii myös saunaan laudeliinaksi. Ylellisen Familon Ultra hamam -pyyhkeen toinen puoli on sileä ja toisella puolella on kuivausominaisuuksia parantava froteepinta. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla. Pieneen tilaan mahtuva kaunis keltaharmaa raidallinen hamam-pyyhe on helppo pakata mukaan salille, uimahalliin, matkalle tai rannalle. Kietoudu hyvän olon hamam-pyyhkeeseen.

23,12 € 28,90 €
-20%
Väri: 

valkoinen/keltainen/harmaa

Koko: 

90 x 180 cm ja solmitut n. 7 cm hapsut

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ultra -sarjan hamam-pyyhkeissä yhdistyvät vanha kutomisperinne ja moderni teknologia. Perinteisistä hamam-pyyhkeistä poiketen Familonin ylellisissä hamam-kylpypyyhkeissä on alapuolella froteepinta, joka parantaa pyyhkeen imukykyä. Toisen puolen froteepinnan ansiosta pyyhe on erittäin imukykyinen ja hieman alkuperäisiä hamam-pyyhkeitä paksumpi, ollen silti ihanan kevyt ja nopeasti kuivuva. Kestävä ja helppohoitoinen hamam-puuvillapyyhe sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Perinteisestä hamam-pyyhkeestä on tullut erittäin suosittu sen lyömättömien ominaisuuksien vuoksi. Hamam-pyyhe, toiselta nimeltään fouta-pyyhe on alkujaan kehitetty Välimeren alueen hamam-kylpylöiden höyrysaunoihin. Hamam-pyyhkeillä saat luotua menneen ajan kylpylätunnelmaa moderniinkin kylpyhuoneeseen.

Normaalia suuremman kokoisen hamam-kylpypyyhkeen voi reilusta koosta huolimatta kääriä pienelle rullalle, jolloin pyyhe on kätevä ottaa mukaan vaikka jumppapyyhkeeksi tai uimahalliin. Kaunista ja kevyttä hamamia eli foutaa voi käyttää myös laudeliinana, piknikliinana tai vaikka torkkupeittona. Familon Ultra -sarjan hamam-pyyhkeet on tarkoitettu kaikille hyvän olon ystäville. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon koti tuntuu hyvältä.

Familon Home -malliston hamam-kylpypyyhkeet ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia, pesu 60°C. Ultra-kylpypyyhe hamam on turvallinen ja se sopii herkällekin iholle; sillä ei kuitenkaan ole Allergiatunnusta, koska pyyhkeen hapsut saattavat kerätä pölyä. Pese uudet pyyhkeet ennen käyttöä, niin ne saavuttavat täyden imukykynsä. Vältä huuhteluaineen käyttöä, se heikentää pyyhkeiden imukykyä. Familonin hamam-kylpypyyhkeeseen voit kääriytyä levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Home -hyvän olon koti sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

Materiaali ja hoito: 

pehmeää ja imukykyistä 100% puuvillaa 300g/m2, päällipuoli on sileä ja alapuolella on froteepinta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Kahden pisteen rumpukuivaus Kahden pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Turkki

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet