Familon Standard

Familon Ultra -pussilakanasetti kevät

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -pussilakanasetti kevät
  • Familon Ultra -pussilakanasetti kevät
  • Familon Ultra -pussilakanasetti kevät
  • Familon Ultra -pussilakanasetti kevät
  • Familon Ultra -pussilakanasetti kevät
  • Familon Ultra -pussilakanasetti kevät

Familon Standard

Familon Ultra -pussilakanasetti kevät

Hyvän olon harmoniaa

Raikas keltainen Familon Ultra -pussilakanasetti kevät on kestävää ja pehmeää puuvillaa. Pussilakanan ja tyynyliinan juhlava koristekuvio, tyylitelty kasviornamentti, ihastuttaa arkena ja juhlana. Heleän keltaisen värinen Ultra-pussilakanasetti kevät tuo makuuhuoneeseen iloa ja hyvän olon harmoniaa. Laadukkaasta puuvillasta valmistetut Familon Ultra -pussilakanat ja -tyynyliinat tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten ja ne sopivat myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Sisältää yhden normaalikokoisen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Hyvän olon koti näyttää ja tuntuu hyvältä, yhdistele rohkeasti yhteensopivia Familon-pussilakanoita ja luo oma tyylisi.

27,54 € 45,90 €
-40%
Väri: 

keltainen

Koko: 

150 x 210 cm ja 55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Hyvän olon harmoniaa. Kuvioidut Familon Ultra -pussilakanat ja -tyynyliinat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Raikas keltainen Familon Ultra -pussilakanasetti kevät sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Pussilakanan sivuilla yläreunassa on aukot lakanan petaamista varten. Familonin painettujen puuvillapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 150 lankaa neliötuumalla.

Laadukkaat Familon Home -malliston Ultra-pussilakanat ja -tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Ultra-pussilakanaseteillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Näissä vuodetekstiileissä voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

laadukasta 100% puuvillakangasta (TC 150)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet