Familon Standard

Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha

Hyvän olon harmoniaa

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha
  • Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha
  • Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha
  • Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha
  • Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha

Familon Standard

Familon Ultra -pussilakanasetti korsi Roosa nauha

Hyvän olon harmoniaa

UUTUUS! Roosa nauha 2018 -kampanjatuote Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi Roosa nauha on lempeän ajaton. Korsi-uutuuskuosin suunnittelija Anna Kuukka kertoo ”Minimalistisen kuosin inspiraationa on talveen hiljentyvä luonto; paljaassa ja karussa maisemassa vain tuulenvire huojuttaa syksyiselle pellolle jääneitä korsia.” Korsi-pussilakanasetin Roosa nauha -kampanjavärityksessä roosa ja valkoinen sulautuvat harmoniseksi sävypinnaksi. Laadukkaasta puuvillasta valmistetut pussilakanat ja tyynyliinat tuntuvat miellyttävän pehmeiltä ihoa vasten. Tutkitusti turvallinen myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Sisältää normaalikokoisen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Auta tilaamalla Roosa nauha 2018 -tuote: Familon lahjoittaa lyhentämättömänä kaksi euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta. Roosa nauha Korsi-pussilakanasettejä on rajoitettu erä. Nuku hyvin ja anna lisää elämää!

48,90 €
Väri: 

valkoinen/roosa

Koko: 

150 x 210 cm ja 55 x 65 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Roosa nauha 2018 –keräyksen teemana on Minä & Sinä. Meissä on voimaa. Anna Puun suunnitteleman Roosa nauha -rintamerkin salama symboloi ihmisessä olevaa voimaa. Anna haastaakin mukaan Sinut & Minut. Jokainen meistä voi olla mukana luomassa huomista, jossa yhä useampi syöpä voidaan parantaa.

Tilaamalla Familonin Roosa nauha -tuotteita edistät rintasyöpätutkimusta ja -neuvontaa. Lahjoitamme jokaisesta ostamastasi Roosa nauha -tuotteesta 2 euroa rintasyövän vastaiseen työhön. Tilaa vuoden 2018 Roosa nauha -kampanjatuote Ultra Korsi -pussilakanasetti roosan sävyisenä ja olet mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä. Nuku hyvin ja anna lisää elämää!

Korsi Familon Ultra -pussilakanasetti sisältää normaalikokoisen yhden hengen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm. Pussilakanan sivuilla yläreunassa on aukot lakanan petaamista varten. Familonin painettujen puuvillapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 150 lankaa neliötuumalla.

Familon Ultra -pussilakanat ja -tyynyliinat on valmistettu laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kestävä ja helppohoitoinen puuvilla sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Familon Ultra -pussilakanat ja -tyynyliinat on tarkoitettu kaikille hyvän unen ystäville. Kun kotisi on levollinen ja tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikille aisteille, nukut hyvin ja tartut päivän haasteisiin virkeänä ja hyvinvoivana. Hyvän olon harmoniaa!

Roosa nauha 2018 -tuote Familon Ultra -pussilakanasetti Korsi on turvallinen ja se sopii herkimmällekin iholle, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Ultra-vuodetekstiilien kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvän olon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

laadukasta 100% puuvillakangasta (TC 150)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Ultra

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ultra -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ultra -sarjan tuotteet