Familon Premium

Familon-untuvatossut

Kohti höyhensaaria

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää kaksi untuvatossua eli yhden tossuparin
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-untuvatossut
  • Familon-untuvatossut
  • Familon-untuvatossut
  • Familon-untuvatossut
  • Familon-untuvatossut

Familon Premium

Familon-untuvatossut

Kohti höyhensaaria

UUTUUS! Ylelliset liukuestepohjaiset Familon-untuvatossut ovat lämmin joululahja vilukissalle ja hänelle, jolla on jo kaikkea. Nauti viileistä talvi-illoista jalassa pehmeät ja lämpimät tossut. Ilahduta itseäsi ja ystäviäsi sisäkäyttöön tarkoitetuilla Familon-untuvatossuilla, ylellinen joululahjaidea. Miellyttävistä untuvatossuista on saatavilla yksi koko ja ne ovat unisex-mallia, tossut ovat mukavimmat 36–42 kokoisia kenkiä käyttäville. Valkoisten tossujen päällinen on 100% puuvillaa, täytteenä 100% ankan höyhentä, tossujen pohjassa on liukuesteet ja viimeistelynä kaunis sinivalkoinen terenauha. Pue jalkaan Familon-untuvatossut ja kietoudu lämpöiseen oloon sekä ylelliseen mukavuuteen. Saatavana rajoitettu erä!

34,90 €
Väri: 

valkoinen, sinivalkoinen terenauha

Koko: 

12 x 29 cm ja one size sopii kengän koko 36–42

Toimitusaika: 

Tilaustuote: arvioitu toimitusaika 1–3 viikkoa

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Untuvatossujen mitat: pohjan leveys n. 12 cm, pohjan pituus n. 29 cm, varren korkeus n. 23 cm suorana, varren halkaisija n. 12 cm ja varren ympärysmitta n. 37 cm. Unisex-koko tuntuu pienemmässä jalassa väljemmältä ja suuremmassa jalassa istuvammalta. Untuvatossut ovat mukavat 3642 kokoisia kenkiä käyttäville.

Untuva on ainutlaatuisen hengittävä ja ylellinen luonnonmateriaali. Familonin untuvatossut säilyttävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Pöyhi ja tuuleta untuvatossuja tarvittaessa, tuulettaminen pitää tossut raikkaana.

RDS-sertifikaatti eli Responsible Down Standard -sertifiointi takaa sen, että untuva- ja höyhentuotteiden valmistuksessa sitoudutaan eettiseen tuotantoon sekä eläinten eettiseen kohteluun. Sertifioidun untuvatuotannon korkealaatuiset raaka-aineet saadaan elintarviketeollisuuden ylijäämästä, ei koskaan elävistä linnuista.

Pesu untuvatossut 30°C konepesussa tarvittaessa, annostele nestemäistä pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivaa untuvatossut ilmavasti ja pöyhi tossuja kuivumisen aikana. Untuva ei vaadi rumpukuivausta, mutta se on hyvä tapa lisätä tossujen pöyheyttä. Tee rumpukuivaus untuvatossujen ollessa jo lähes kuivat, jotta kuivauksen aikana ei syntyisi untuvalle ominaista tuoksua.

Säilytä untuvatossuja aina kuivassa paikassa ilmavasti, jotta untuva pysyy kuohkeana. Kuivata ja huolla untuvatuotteet aina ennen säilytykseen siirtämistä.

Uusissa untuvatossuissa voi ilmetä luonnontuotteille ominainen alkutuoksu, tuoksu hälvenee tuulettamalla.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% puuvillaa, vuori 100% polyesteriä, pohjassa liukueste

Täyte: 100% ankan höyhentä

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 30°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu P

Valmistusmaa: 

Kiina

Sarja: 

Untuva

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Untuva -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Untuva -sarjan tuotteet