Panosta tuotteen valintaan

Parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi saadaan oikeilla valinnoilla. Valitse oikeat unituotteet itsellesi hyvän unen asiantuntijan vinkeillä. Familon on aina lupaus laadusta. Kaikki Familonin tuotteet suunnitellaan Suomessa yli 50 vuoden ammattitaidolla. Meille on tärkeää vaalia kestävää kulutuskäyttäytymistä, ja tuotamme ainoastaan tuotteita, jotka kestävät käytön lisäksi aikaa.

Vastuullinen valinta on sellainen, johon on vaikea kyllästyä – ajaton ja laadukas tuote on ympäristön kannalta paras valinta. Tuotteissamme korostuvat materiaalien laatu ja tuntu, levollinen tunnelma, puhtaus ja yhdisteltävyys.

Malliston suunnittelussa on huomioitu tulevat trendit, mutta tyylimme on ennen kaikkea ajattoman rauhallinen, skandinaavinen ja helposti lähestyttävä. Tuotteiden halutaan myös kestävän aikaa. Vain pieni osa tuotteistamme on vaihtuvia sesongin uutuuksia, sen sijaan meille on tärkeämpää mallistojen pysyvyys ja tuotteiden hyvä laatu.

"Familon tuotteet luovat aitoa hyvinvointia."

Hyvä uni on kokonaisuus muista vaihtoväli!

Hyvä tyyny on hyvinvointia  vaihtoväli 2 vuotta.
Sopiva peite, paremmat unet  vaihtoväli 4 vuotta.
Mukava sänky, oikein tuettu uniasento vaihtoväli 8–10 vuotta.
Oikein valittu patja antaa hyvät unet  vaihtoväli 6–8 vuotta.
Sijauspatja viimeistelee mukavuuden  vaihtoväli 4–6 vuotta.

Ilman hyvää unta ei ole myöskään hyvää arkea

Arki pitää lujasti otteessaan ja päivät ovat hektisiä, siksi hyvä uni on äärimmäisen tärkeää. Ergonominen vuode, oikeat itselle sopivat vuodevaatteet ja täydellisen pehmeät lakanat kruunaavat kokonaisuuden. Hotellissa nämä asiat on mietitty sinulle jo valmiiksi täydellisen unen takaamiseksi. Familonin tuotteilla luot helposti saman tunnelman omaan arkeesi.

Se hetki kun päivän päätteeksi pääset pujahtamaan omaan sänkyysi – on arjen luksusta.