Kodintekstiilien valinta

Näin valitset kodintekstiilit

 
Familon Home -malliston kodintekstiileillä luot omanlaisesi, miellyttävän ja aistikkaan hyvän olon kodin. Hyvän olon koti näyttää ja tuntuu hyvältä, ympäristöltä jossa sinulla on hyvä olla. Familon-kodintekstiilejä on helppo yhdistellä, niiden Skandinaavisen raikas ja harmoninen tunnelma luovat hyvää oloa.
 
Hyvän olon koti myös tuntuu hyvältä. Familon-tuotteiden tuntu on aina pehmeä ja miellyttävä. Materiaalit ovat korkealaatuisia ja sopivat herkimmällekin iholle. Familon tarjoaa harmoniaa ja hyvää oloa makuuhuoneeseen ja kylpyhetkiin.

Pellava-, percale- vai puuvillalakanat?

Valikoimastamme löydät ylelliset pellavalakanat, hotellituntua tuovat perkaalilakanat sekä laadukkaat puuvillalakanat.

Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää kehon ylimääräistä lämpöä poispäin, se tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Familon-pellavalakana on luonnostaan ekologinen valinta ja se vain paranee pesusta pesuun.

Percale on erityisen sileää ja pehmeää, himmeästi hohtavaa ja ylellistä. Puuvillapercalesta valmistetut Familon-liinavaatteet tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja ne ovat käytössä kestäviä. Puuvillapercale muistuttaa eniten ylellisen tuntuisia "rapeita" hotellilakanoita.

Puuvilla on luonnonmateriaali joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja imee hyvin kosteutta. Familon-puuvillapussilakanat ovat laadukasta puuvillaa ja ne tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten. Familon lisää luomupuuvillan käyttöä kodintekstiileissä.

Familon Home -kodintekstiilit:
rakenna itsellesi kokonaisvaltainen hyvän olon koti.