Vuodevelho

Hyvä uni on kokonaisuus

Familon Vuodevelho auttaa sinua valitsemaan omaan uneesi ja mieltymyksiisi sopivan vuodekokonaisuuden. Parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi syntyvät oikeista valinnoista.

 1. Sänky/patja
 2. Ominaisuudet
 3. Sijauspatja
 4. Sijauspatjansuojus
 5. Jalat & Lisäosat
 6. Valmis

Valitse sängyn tai patjan koko ja malli

Pohdi ensin, mikä vuode on oikean levyinen sinun tarpeisiisi. Lepotila vaatii sananmukaisesti riittävästi tilaa muuttuakseen nautinnolliseksi elämykseksi. Valittuasi sängyn tai patjan koon, vertaile eri malleja ja valitse mieleisesi. Tarkemmat tuotetiedot näet klikkaamalla kuvaa. Valittuasi tuotteen jatka painamalla seuraava.

Valitse koko
Näytetään:

  Valitsemaasi pakettiin ei ole saatavilla näitä tuotteita

  Valitse ominaisuudet

  Eri painoiset ja muotoiset vartalot painautuvat vuoteeseen eri tavoin. Hyvä sänky tai patja on riittävän tukeva kantamaan nukkujan painon. On tärkeää, että myös parivuodetta valitessa kumpikin valitsee omalle painolleen sopivan patjan, joka antaa hyvän perustuen.

  Ei valittavia ominaisuuksia

  Valitsemasi tuote on täynnä hienoja ominaisuuksia ja se on sellaisenaan valmis hyviin uniin. Sinun ei tarvitse muunnella tämän tuotteen ominaisuuksia. Jatka valitsemaan unesi viimeistelevä sijauspatja.

  Valitse patjan kovuus
  Valitse ensimmäisen patjan kovuus
  Valitse toisen patjan kovuus

  Valitse sijauspatja

  Sänky tai patja antaa vartalollesi perustuen, mutta yksilöllinen nukkumismukavuus saavutetaan sijauspatjan avulla. Valitse sijauspatjan tuntu sekä ominaisuudet mieltymystesi mukaan. Huomioi kuitenkin myös vartalotyyppisi: muodokas, uumakas tai harteikas tarvitsee myötäilevämpää tukea kuin tasainen vartalo. Parivuoteeseen sopii koko vuoteen levyinen sijauspatja tai samankorkuiset erilliset sijauspatjat.

  Valitse koko
  Näytetään:

   Valitsemaasi pakettiin ei ole saatavilla näitä tuotteita

   Valitse sijauspatjansuojus

   Familon-sijauspatjansuojusten ominaisuudet vievät unesi uudelle tasolle. Sijauspatjansuojus myös pidentää sijauspatjan ja koko vuoteen käyttöikää sekä vesipestävänä helpottaa sängyn hoitoa. Hengittävä ja kosteudenpitävä Soft valittavissa kaikkiin kokoihin, muita erikoisominaisuuksia 80 ja 160 cm vuoteisiin.

   Valitse koko ja haluamasi malli
   Näytetään:

    Valitsemaasi pakettiin ei ole saatavilla näitä tuotteita

    Valitse jalat & lisäosat

    Viimeistele sängyn tyyli mieleiselläsi jalkasarjalla ja yhdistä parivuode sängynpäädyllä sekä sidemekanismilla. Kaikkiin vuoteisiin sopii unen laatua ja kestoa mittaava Beddit-unimittari.

    Näin valitset sängynjalat: Oikean korkuisilla jaloilla varmistat, että vuoteesta nouseminen on helppoa juuri sinulle. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla joustin- tai erikoispehmustesänkyyn 20 cm jalat ja moottori- tai jenkkisänkyyn 12 cm jalat. Selvästi korkeamman sängyn saat 27 cm jaloilla. Valitse parisänkyyn kaksi jalkasarjaa. HUOM! Familon Princess-joustinsänky sisältää jalat.

    Näytetään:

     Valitsemaasi pakettiin ei ole saatavilla näitä tuotteita

     Yhteenveto