Familon Pop up Sleep Store

The dreamiest store on Aleksanterinkatu in Helsinki

Familon’s Pop up Sleep Store on the Aleksanterinkatu is now open! Here you’ll find the beds, mattresses, duvets, pillows and other bed textiles of your dreams. We invite you to try our pillows, duvets, beds and top mattresses. A warm welcome to the Familon Pop up store in the heart of Helsinki!

Opening hours:
MON–FRI 11 am to 7 pm

SAT 11 am to 6 pm
SUN closed

Tel. +358 10 504 5450

Address: Aleksanterinkatu 48, 00100 Helsinki

Show more Show less

Kauneutta kodintekstiileillä

Poimi Familon Pop up -myymälästä Hotel Style -valikoiman ylelliset percalelakanat ja suloisen pehmeät pellavat kotiin ja lahjaksi. Valikoimassa myös kylpytakit ja hamampyyhkeet kotikylpylään. Käy sisään ja ihastu, myös paljon löytöjä ja erikoiseriä!

Hyvän unen peitot ja tyynyt

Sleep Store -myymälästä parhaat peitot talviöihin. Etsitpä lämmintä ja muhkeaa untuvapeittoa, vegaanista vaihtoehtoa untuvalle, lämpöä tasaavaa peittoa tai tavallista kestävää peittoa, meiltä löydät etsimäsi. Tuo vanha peittosi kiertoon, toimitamme sen eteenpäin eläinten hyväksi.

Testaa ja löydä sopiva sänky

Aleksi 48, Helsinki. Miksi mennä kauemmas, kun parhaat unet löytyvät läheltä. Hyvän unen asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat vuodetuotteet. Saat valitsemasi sängyn ja petauspatjan nopeasti varastoltamme kotiinkuljetettuna. Käy pitkäksesi ja nauti!