Familon ♡ Organic

Saammeko esitellä – Princess Organic ja Hiphop Organic!

Familon pukeutuu 2019 luomuun luotsaten kahden rakastetun tuotesarjan tyynyt ja peitteet päällikankaan osalta luomulaatuiseksi.

Princess-kulttisarjan sekä lapselle vain parasta laatua tarjoavan Hiphop-sarjan tyynyt ja peitteet ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi. Kankaan valmistuksessa ei käytetä missään vaiheessa haitallisia kemikaaleja: ei puuvillan kasvatuksessa, eikä korjuun jälkeen.

Tuoteryhmäpäällikkö Sari Pakarinen:

”Odotamme innolla palautetta kuluttajilta, on todella mielenkiintoista nähdä, minkälaisen vastaanoton uudistuneet klassikkotuotteemme saavat. Luomu-uutuutemme ovat jo ennestään haitta-aineettomia, sen takaa jo lähes kaikille Familon-tuotteille myönnetty Allergiatunnus®. Luomusertifiointi vie nyt huomion viljelyksille saakka, puuttuen haitta-aineiden käyttöön jo tuotteen elinkaaren alkupäässä. Princess ja Hiphop ovat hyvä aloitus, ja tästä on hyvä jatkaa vastuullisempien materiaalien hyödyntämistä."

 

PRINCESS ORGANIC Familon Princess nyt entistä parempi valinta

Familon Princess -sarjan tyynyillä ja peitteillä on uinuttu makeasti aina 60-luvulta saakka, ja sarjan tuotteet ovat kulkeneet monen nukkujan luottotuotteena vuodesta toiseen. Princess Organic -sarjaan kuuluu kolme peitettä ja kaksi tyynyä. Princess-sarjan tyynyt ja peitteet ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi. Tuotteiden ekologinen Cirrus™-täyte on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta.

Kaikista Familonin käyttämistä kuiduista noin 60 % on kierrätettyä uusioraaka-ainetta.

Järjestä tuotteet:
Hiphop Organic Luomu-uutuudet lapsen parhaaksi

Ympäristöystävällisesti valmistetut Hiphop Organic -peitteet ovat kuohkeita ja ilmavia. Täytekuidun ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti koko peitolle tehden siitä ilmavan ja hengittävän unikaverin. Lasten tyyny on hyvin muotoutuva ja pehmeä, vauvan tyyny ihanan tuntuinen matalampi pehmuste. Hiphop-sarjan tyynyt ja peitteet ovat uudistuneet kankaan osalta luomupuuvillaiseksi. Helppohoitoiset Hiphop Organic -tuotteet kestävät erinomaisesti toistuvaa konepesua ja ne sopivat myös herkimmille. Hyvin nukkunut lapsi on onnellinen lapsi.

Järjestä tuotteet: