Palautukset

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Familon.fi-verkkokaupan asiakkaan on mahdollista palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön ja palautusehdot täyttävä tuote 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Tee palautusilmoitus täyttämällä TUOTEPALAUTUSLOMAKE. Katso tarkemmin palautusehdot.

Mikäli asiasi koskee reklamaatiota, täytä tuotepalautuslomake ja valitse syyksi reklamaatio.

TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Mikäli haluat vaihtaa verkkokaupasta tilatun tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote palautusohjeemme mukaisesti ja tehdä haluamastasi tuotteesta uusi tilaus. Kun olemme vastaanottaneet palautettavan ja palautusehtomme täyttävän tuotteen, hyvitämme sen hinnan alkuperäisessä ostossa käytetylle luotto- tai pankkitilille. Mikäli palautat kaikki tuotteet useamman tuotteen tilauksesta, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut. Veloitamme uuden tuotteen tilauksen toimituskulut normaalisti.

PALAUTUSOHJEET

1. Täytä palautusilmoitus verkkosivuillamme tuotepalautuslomake.

2. Vastaanotettuamme ilmoituksen lähetämme sähköpostitse palautusosoitteen ja postin asiakaspalautustunnuksen, jota käyttämällä palautus on maksuton. Lähtökohtaisesti Familon.fi-verkkokauppa ei vastaa palautuskuluista, kun kyseessä on nouto- tai kotiinkuljetustuote.

3. Pakkaa tuote siten, ettei alkuperäiseen pakkaukseen tule merkintöjä ja teippauksia. Laita mukaan palautustunniste tilausnumerolla täydennettynä.

4. Vie tuote postiin ja pyydä seurantatunnus. Lähettäjä eli asiakas vastaa palautuslähetyksestä.

5. Mikäli palautettava tuote on palautusehtojemme mukainen, palautamme tuotteen hinnan ostossa käytetylle alkuperäiselle luotto- tai pankkitilille n. 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, maksa alkuperäisellä laskulla vain ne tuotteet, jotka pidät. Vähennä palautettavan tuotteen hinta laskusta. Emme lähetä pitämistäsi tuotteista uutta laskua.

PALAUTUSEHDOT

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Mikäli palautettava tuote on palautusehtojemme mukainen, rahat palautetaan Familon.fi-verkkokaupan maksuliikennettä hoitavan Paytrailin kautta sille luotto- tai pankkitilille, jota on käytetty tilauksen maksamiseen. Palautuksesta tulee tilauksella näkyvään sähköpostiosoitteeseen Paytraililta pyyntö tilinumeron vahvistamisesta.

Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygieniatuotteita ovat esimerkiksi tyynyt, peitot, sijauspatjansuojukset, sijauspatjat, patjat ja sängyt. Tieto tuotteen hygieniamääritelmästä on nähtävissä verkkokaupassa kunkin hygieniatuotteen tuotetiedoissa lisätietoja tuotteesta -kentässä.

Familon / Wendre Finland Oy vastaa normaalitilanteissa postitse palautettavan tuotteen postituskuluista. Poikkeuksena kotiinkuljetustuotteet joita ei voida esimerkiksi suuren koon tai painon vuoksi palauttaa tavanomaisella tavalla postitse. Kotiinkuljetustuotetta palautettaessa asiakas vastaa tuotteen palautuskustannuksista.

Tuotteen noutamatta jättäminen toimituspaikasta silloin, kun asiakas ei ole tehnyt nimenomaista palautusilmoitusta, katsotaan tilauksen peruuttamiseksi.

Sivun tiedot päivitetty 30.4.2020.

Tuotepalautuslomake

Huomasithan, että hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. Hygieniatuotteita ovat mm. tyyny, peitto, sijauspatja, sijauspatjansuojus, patja ja sänky.