Nordic design

Pohjoinen kauneus ja käytännöllisyys tuntuvat hyvältä

Ammennamme suunnittelun lähtökohdat pohjoisista juuristamme ja pohjoismaisesta, yksinkertaisesta muotoiluperinteestä. Hyvän unen Familon-tuotteet suunnitellaan Suomessa.

Ajattomat, pohjoisesta luonnosta inspiroituvat mallistot

Familon-mallistot suunnitellaan ajattomiksi ja uusia tuotteita lisätään valikoimiin vain tarpeen mukaan. Jokaisella tuotteella on tarkoin harkittu paikkansa ja oma rooli kokonaisuudessa tarjoamassa ratkaisuja erilaisten nukkujien tarpeisiin.

Kerran vuodessa päivittyvä tekstiilimallisto ei tunne pikamuodin sesonkiajattelua, vaan uudistuu uuteen kauteen muutamilla uusilla kuoseilla ja värityksillä. Kuosien inspiraatio löytyy luonnon elementeistä ja värit on lainattu pohjoisen neljän vuodenajan vaihtelevista sävyistä. Malliston uudet kuosit ja väritykset suunnitellaan aina niin, että ne sointuvat yhteen aiempien mallistojen tuotteiden kanssa. Joka vuosi ei tarvitse uusia koko liinavaatekaapin sisältöä, vaan voit päivittää petaustesi ilmettä maltillisesti uuteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Suunniteltu tarpeeseen

Emme halua suunnitella tähän maailmaan mitään turhaa, vaan jokaisella tuotteellamme on tarkoitus ja syy olla olemassa parempien unien rakentajana. Tuotesuunnittelua ohjaa tarkoituksenmukaisuus ja circular design -ajattelu. Materiaaliksi valitaan aina sellainen, joka sopii tuotteen käyttötarkoitukseen parhaalla mahdollisella tavalla ja muotoilu palvelee käyttötarkoitusta.

Pyrimme karsimaan tuotteista ja pakkauksista kaiken turhan. Less is more.

Näytä lisää Näytä vähemmän