Yhteystiedot

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua Familon-tuotteisiin tai Familon.fi-tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9-15. Meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@familon.fi tai puhelimitse numerosta 010 5045 500. Lue lisää asiakaspalvelu-sivulta. Vastaus kysymykseesi saattaa löytyä myös:

Usein kysytyt kysymykset
Familon.fi oman tilauksen seuranta
Familon-myymälän yhteystiedot ja aukioloajat

B2B verkkokaupan asiakaspalvelu

Yritysverkkokaupastamme tilaat Familon- ja Familon Pro -tuotteet helposti ja nopeasti majoitus- ja hoivakohteisiin, jälleenmyyntiin ja liikelahjoiksi 24/7. Tervetuloa ammattilaisten Familon B2B -yritysverkkokauppaan >

B2B asiakaspalvelumme auttaa sinua tuotteisiin tai Familon B2B -verkkokaupan tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä arkisin klo. 9-15. Meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta b2b@familon.fi tai puhelimitse numerosta 010 5045 500.

Lue lisää B2B asiakaspalvelu -sivulta. Vastaus kysymykseesi saattaa löytyä myös B2B usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Projektimyynti ja Yritysmyynti

Familon Projektimyynti tarjoaa parhaat ratkaisut hotelli-, laiva- ja laitoskohteiden majoitustarpeisiin vuosikymmenten kokemuksella – 100 % Pro Well-being. Yritysmyyntimme tarjoaa hyvän olon lahjat yrityksesi PR- ja liikelahjatarpeisiin. Lisätietoja Projektimyynnistä >

Ota yhteyttä Projektimyynnin asiantuntijoihin.
Tavoitat meidät sähköpostitse pro@familon.fi tai puhelimitse 010 5045 400 (arkisin 8-16). Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja suunnitellaan niihin sopiva ratkaisu. Voit olla yhteydessä myös suoraan projektimyynnin yhteyshenkilöösi:

Beni Kjisik Key Account Manager
+358 10 5045 411 / beni.kjisik@wendre.com

Helena Metsäluoto Key Account Manager
+358 10 5045 421 / helena.metsaluoto@wendre.com

Familon on osa Wendre-konsernia. Tiivistäessämme konsernin sisäistä yhteistyötä olemme siirtyneet käyttämään wendre.com-sähköpostiosoitteita. Familon.fi-osoitteisiin lähetetyt viestit tulevat edelleen perille, mutta lähettäjän osoitteen loppuosa on tästä lähtien wendre.com. Muutos ei vaikuta Familonin toimintaan.

Medialle

Hyvän olon juttuvinkit, kuvauslainat ja tuotekuvat helposti meiltä.

Mainonta, markkinointi ja median edustajat:
Maikki Lukka Markkinointipäällikkö
maikki.lukka@wendre.com

Familon mediapankki toimittajille ja yhteistyökumppaneille >

Familon pääkonttori

Wendre Finland Oy
PL 1001 (Heikkiläntie 7 B)
00211 Helsinki

Y-tunnus: 2485849-0

Tavoitat meidät
asiakaspalvelu@familon.fi ja b2b@familon.fi
tai henkilökohtaisesti etunimi.sukunimi@wendre.com
Vaihde puh. 010 5045 400 arkisin 8-16

Palautteesi on meille tärkeä.

Jos haluat antaa palautetta tai sinulla on kysyttävää tai toiveita Familonille, täytä ja lähetä alla oleva lomake. Palautteisiin vastataan ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli asiasi koskee Familon.fi-verkkokaupan tuotepalautusta tai reklamaatiota täytä palautuslomake sivulla www.familon.fi/palautukset.