Friends of Familon

Yhteisö hyvän unen ystäville

Meille hyvä uni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivi. Hyvä olo on kuitenkin kokonaisuus, johon vaikuttavat unen lisäksi myös liikunta, ruoka, viihtyisä ympäristö ja itselle oikeat valinnat. Haluamme tarjota sinulle inspiroivia vinkkejä, joiden avulla nukut ja voit paremmin. Kokonaisvaltaista hyvää oloa sinulle ystävä – liity seuraamme!

Liity jäseneksi

Jäsenyys kannattaa

Etuja ja ideoita

Yli viidenkymmenen vuoden kokemus hyvästä unesta arktisissa olosuhteissa on kouluttanut meistä parhaan unikumppanisi. Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja kirjautumalla sisään näet tilaushistoriasi ja pääset nauttimaan Friends of Familon -jäseneduista verkkokaupassa. Mahtavia jäsenetujamme ovat erilaiset Ystävämyynnit ja vaihtuvat etukoodit. Tilaa myös sähköpostiisi viikottainen uutiskirjeemme, ja kuulet ensimmäisten joukossa parhaat erikoistarjoukset, uutuudet ja inspiroivat hyvän unen vinkit.

Liittyessäsi Friends of Familon -jäseneksi saat sähköpostitse liittymisetukoodin, joka oikeuttaa 15 % alennukseen kaikista normaalihintaisista tuotteista sekä ilmaisen pakettitoimituksen. Ilmainen toimitus koskee vain Suomea, ei kotiinkuljetus. Kuukauden voimassa oleva etukoodi on kertakäyttöinen, yksi etukoodi/tilaus. Alennus ei koske tarjoustuotteita eikä lahjakortteja. Liity hyvään seuraan!

LIITY NYT
Näytä lisää Näytä vähemmän