Hotel Style

Ylellisiin uniin

Familon Hotel Style tarjoaa arjen luksusta tuomalla hotellitasoiset unet omaan makuuhuoneeseesi. Hotel Style on skandinaavisen puhdasta ylellisyyttä: ihanan tuntuisia, huippulaatuisia materiaaleja. Pehmeä pellava, himmeästi hohtava percale, muhkeat untuvatuotteet ja täydellistä tukea antavat vuodetuotteet johdattavat sinut viiden tähden uniin. Kietoudu upeisiin materiaaleihin ja nautiskele ylellisistä unista – joka yö.

Kun kaipaat uniltasi ylellisyyttä – sleep in Hotel Style.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Viiden tähden aamut

Hotellitunnelma syntyy kotona pienillä teoilla: petaa sänkyyn pehmeimmät Percale-pussilakanat, muhkeat tyynyt ja peitot ja nautiskele aamupalasta sängyssä. Hyvät yöunet, ylelliset materiaalit ja sängyssä nautittu aamiainen ovat arjen ihania iloja. 

Kirjailija ja terveysvalmentaja Virpi Mikkonen, eli tunnetummin Vanelja, loihti Familonille aamiaismenun, joka vie sinut suoraan viiden tähden hotellin tunnelmaan. Nappaa suussa sulavat reseptit ja hemmottele itseäsi ylellisellä aamiaishetkellä!

Hotelliaamiainen kotona by Vanelja
Näytä lisää Näytä vähemmän

Ylelliset vuoteet

Nukutko aina parhaiten hotellissa? Lähde lomalle omaan makuuhuoneeseen ja nauti ylellisistä unista. Ylellinen hotellisänky tuntuu samaan aikaan muhkealta ja tukevalta: Hotel-jenkkisänky on klassinen hotellisänky, jossa on vartaloa tukeva napakka tuntu. Yhden hengen Hotel-joustinsänky tarjoaa hotellitasoiset unet napakassa ja kannattelevassa vuoteessa. Kaksi runkosänkyä yhdistämällä saat hotellitasoisen parisängyn kotiisi. Näyttävän kokonaisuuden viimeistelee Hotel-sängynpääty!

"On todellakin kuin nukkuisi hotellissa, aivan mahtava sänky."

"Erinomainen sänky. Ennen piti mennä välillä hotelliin yöksi, kun selkä oli kipeä. Kun löydettiin tämä, niin on kuin hotellissa nukkuisi ja selkäkivut katosivat samantien."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Ylellinen untuva

Pehmeästi unten maille upottavat tyynyt ja peitot tekevät vuoteesta vastustamattoman. Hotellitunnelmaan pääset ylellisillä untuvatyynyillä ja -peitoilla, jotka on valmistettu vastuullisesti RDS-untuvasta. Hotellipetaukseen kuuluvat myös jättityynyt, jotka sopivat niin nojailuun kuin nukkumiseen. Arkeesi ripaus luksusta!

"Hintansa arvoinen tyyny! Tällä tyynyllä yölliset niskajumit on muisto vain. Selällään nukkumiseen aivan loistovärkki. Tokikin käy myös kylkinukkujalle, ainakin itse totesin."

"Ihanan muhkea ja lämmin peitto, oikeaa arjen luksusta :)"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Ylellinen tuntu

Korkealaatuisia ja ylellisiä materiaaleja. Onko valintasi pellava- vai perkaalilakanat? Luonnollinen pellava koskettaa ihoa pehmeästi ja sileä percale jättää ihanasti ilmaa väliin. Valitse mieluisin sävy ja tuo ripaus arjen luksusta omaan makuuhuoneeseen. Luomulaatuiset perkaalialuslakanat ovat muodostuneet jo klassikoiksi. Kietoudu upeisiin materiaaleihin ja nautiskele ylellisistä unista – joka yö.

"Aivan mielettömän ihanat lakanat. Tuntuvat iholla todella hyvältä, suosittelen."

"Kun on kerran näissä nukkunut, ei enää halua muissa nukkua! Yksinkertaisesti parhaat lakanat!"

Näytä lisää Näytä vähemmän