Toimitusajat

Hyvän unen Familon-tuotteet suoraan valmistajalta Familon.fi-verkkokaupasta. Tilaa kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. Varastotuotteiden toimitusaika on vain muutamia päiviä, tilaustuotteiden muutamia viikkoja. Tarkista tämän hetken toimitusaika tuotesivulta hinnan yhteydestä.

Varastotuotteet

Varastotuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2–5 arkipäivää tilauksesta, toimitustavasta riippuen. Suurin osa Familon.fi-verkkokaupassa myytävistä tuotteista on saatavissa heti meiltä valmistajan varastosta.

Tilaustuotteet

Tilaustuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1–3 viikkoa tilauksesta, joissain tuotteissa 4–6 viikkoa. Mikäli tilaustuotteita tulee varastoon nopeammin, toimitus voi aikaistua. Toimitamme tuotteet heti, kun ne saapuvat varastolle.

Tilaatko muualle kuin Suomeen?

Kansainvälisten EU-maihin toimitettavien lähetysten toimitusaika on noin kaksi päivää pidempi, kuin tuotesivulla näkyvä Suomen toimitusaika. Varastotuotteille toimitusaika on keskimäärin 4–7 arkipäivää. Suurin osa tuotteista on valmiina varastolla. Tilaustuotteiden toimitusaika on 2–4 viikkoa tai 5–7 viikkoa tilauksesta. Tilausten toimitusaika määräytyy kohdemaan, saatavuuden ja toimitustavan mukaan.

Yleistä

Tarkistathan aina tuotteen toimitustavan verkkokaupan tuotetiedoista.

Jos samalla tilauksella tilataan eri toimitusaikamääritelmän mukaisia tuotteita, esimerkiksi varastotuotteita ja tilaustuotteita, toimitetaan tilaus pääsääntöisesti aina kerralla. Toimitus tapahtuu heti, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat toimitettavissa.

Familon.fi ei vastaa toimitusaikojen mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle. Katso tarkemmin toimitusehdot.

 

Sivun tiedot päivitetty 19.6.2024.