Toimitusajat

Poimi pehmeät hyvän unen Familon-tuotteet Familon.fi-verkkokaupasta ja tilaa ne suoraan kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. Varastotuotteiden toimitusaika on vain muutamia päiviä, tilaustuotteiden muutamia viikkoja.

Tiesitkö? Familon-lahjakortti on todellinen hyvän olon lahja, jonka saat heti sähköpostiisi. Tilaa lahjakortti >

Varastotuotteet

Tyynyt ja peitteet, lasten tuotteet sekä kylpytekstiilit, vuodetekstiilit ja päivätekstiilit ovat varastotuotteita, joiden toimitusaika on pääsääntöisesti 3-6 arkipäivää tilauksesta, toimitustavasta riippuen. 

Tilaustuotteet

Sängyt, patjat, sijauspatjat ja rullapatjat ovat tilaustuotteita, joiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 viikkoa tilauksesta. Mikäli tilaustuotteita on valmiina varastossa, voi toimitus toteutua nopeamminkin.

Yleistä

Tarkistathan aina tuotteen toimitustavan verkkokaupan tuotetiedoista.

Vaikka samalla tilauksella tilataan kahden eri toimitusaikamääritelmän mukaisia tuotteita, toimitetaan ne pääsääntöisesti tuoteryhmän toimitusajan mukaisesti. Näin toimitaan, vaikka tilaus tästä johtuen toimitettaisiin kahdessa erässä.

Familon.fi ei vastaa toimitusaikojen mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle. Katso tarkemmin toimitusehdot.

 

Sivun tiedot päivitetty 28.6.2017.