Toimitusajat

Poimi pehmeät hyvän unen Familon-tuotteet Familon.fi-verkkokaupasta ja tilaa ne suoraan kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. Varastotuotteiden toimitusaika on vain muutamia päiviä, tilaustuotteiden muutamia viikkoja.

Tiesitkö? Familon-lahjakortti on todellinen hyvän olon lahja, jonka saat heti sähköpostiisi. Tilaa lahjakortti >

Varastotuotteet

Tyynyt ja peitteet, lasten tuotteet sekä kylpytekstiilit, vuodetekstiilit ja päivätekstiilit ovat varastotuotteita, joiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2–5 arkipäivää tilauksesta, toimitustavasta riippuen. 

Tilaustuotteet

Sängyt, patjat, sijauspatjat ja rullapatjat ovat tilaustuotteita, joiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1–3 viikkoa tilauksesta. Mikäli tilaustuotteita on valmiina varastossa, voi toimitus toteutua nopeamminkin.

Yleistä

Tarkistathan aina tuotteen toimitustavan verkkokaupan tuotetiedoista.

Jos samalla tilauksella tilataan eri toimitusaikamääritelmän mukaisia tuotteita, esimerkiksi varastotuotteita ja tilaustuotteita, toimitetaan tilaus pääsääntöisesti aina kerralla. Toimitus tapahtuu heti, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat toimitettavissa.

Familon.fi ei vastaa toimitusaikojen mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle. Katso tarkemmin toimitusehdot.

 

Sivun tiedot päivitetty 1.10.2020.