Maksutavat

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Familon.fi-verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, Nooa, Säästöpankit sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit.

Maksutavaksi voidaan valita myös Collector-lasku tai -osamaksu, jolloin ostos maksetaan vasta tuotteiden vastaanottamisen jälkeen yhdessä tai useammassa erässä. Collector-lasku ja -osamaksupalvelulla voi maksaa ostoksia jopa 5000 euroon saakka ja korotonta maksuaikaa saa aina vähintään 30, jopa 60 päivää.

Meillä käy MobilePay! Familon.fi-verkkokaupassa maksu voidaan suorittaa myös MobilePay-mobiilimaksutavalla.

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (2122839-7)
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Maksut laskulla tai osamaksulla

Voit maksaa tilauksesi Familon.fi-verkkokaupassa myös Collector-laskulla tai Collector-osamaksulla.

Collector-lasku ja -osamaksupalvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 euroon saakka. Collector-laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30, jopa 60 päivää. Collector Bank lähettää laskun postitse seuraavassa kuussa ostotapahtumasta. Lasku erääntyy maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimiosamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

*Maksuaikakorko on 0%, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 eur laskutuspalkkio.

Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta). Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 eur/kk.

Collector-laskua tai -osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

MobilePay

Tilauksesi maksu Familon.fi-verkkokaupassa onnistuu myös Paytrailin maksupalvelussa käytössä olevan MobilePay -mobiilimaksutavan kautta. MobilePay on helppo, nopea ja suosittu maksutapa, jolla voit maksaa verkkokaupassa siten, että sinun ei tarvitse erikseen syöttää maksukortin tietoja. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank.

Aktivoi MobilePay ennen ensimmäistä maksua verkkokaupassa:

  • Kirjaudu MobilePay-sovellukseen
  • Valitse "Asetukset"
  • Aktivoi "Käytä verkkokaupassa maksamiseen"

Näin maksaminen MobilePaylla etenee:

  • Valitse maksutavaksi MobilePay
  • Syötä avautuvaan MobilePay-sovellukseen matkapuhelinnumerosi
  • Hyväksy maksu MobilePay-sovelluksessa
  • Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen
  • Jos olet lisännyt useita kortteja MobilePay-sovellukseesi, voit maksaessasi valita, miltä kortilta maksu suoritetaan

 

Sivun tiedot päivitetty 28.6.2017.