Maksutavat

Familon.fi-verkkokaupassa voit maksaa kaikilla yleisillä maksutavoilla helposti ja turvallisesti! Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Meillä käy:

  • Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, S-pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Walley/Collector Bank, OP Lasku ja Jousto
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Apple Pay, Pivo ja Siirto

Tilaatko muualle kuin Suomeen? Maksa kansainväliset ostokset Familon.fi-verkkokaupassa helposti ja turvallisesti! Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Meillä käy:

  • Korttimaksaminen: Visa, Mastercard, American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Apple Pay

Osta laskulla  maksa myöhemmin! Haluatko maksaa myöhemmin? Voit valita maksutavaksi Walley-laskun tai -osamaksun (Walley tavaramerkin haltijana ja luotonantajana toimii Collector Bank AB), jolloin maksat ostoksesi vasta tuotteiden vastaanottamisen jälkeen yhdessä tai useammassa erässä. Walley-lasku ja -osamaksupalvelulla voi maksaa ostoksia jopa 5000 euroon saakka ja korotonta maksuaikaa saat aina 45 päivää.

Kokeilitko jo kätevää MobilePay-mobiilimaksamista? MobilePaylla voit maksaa mobiilissa ilman, että sinun tarvitsee erikseen syöttää maksukortin tietoja, vain yhdellä pyyhkäisyllä.

Valitse vapaasti juuri sinulle sopiva maksutapa!

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (2122839-7)
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Maksut MobilePaylla

Voit maksaa ostoksesi Familon.fi-verkkokaupassa MobilePay-mobiilimaksutavalla. MobilePay on helppo, nopea ja turvallinen maksutapa, jolla mobiilimaksaminen onnistuu ilman, että sinun tarvitsee erikseen syöttää maksukortin tietoja. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePaylla voit maksaa jo yli 10 000 verkkokaupassa.

Näin maksat Familon.fi-verkkokaupassa MobilePaylla:

  • Siirry ostoskorissa maksamaan ja valitse maksutavaksi MobilePay
  • MobilePayn auettua tunnistaudu (PIN/sormenjälki/kasvojentunnistus) ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä.
  • Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen

Aktivoi MobilePay ennen ensimmäistä verkkokauppamaksua. Lisätietoa MobilePaysta ja linkki sovelluksen asennukseen >

Maksut laskulla tai osamaksulla

Voit maksaa tilauksesi Familon.fi-verkkokaupassa myös Walley-laskulla tai Walley-osamaksulla (Walley tavaramerkin haltijana ja luotonantajana toimii Collector Bank AB).

Walley-lasku ja -osamaksupalvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 euroon saakka. Walley-laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina 45 päivää. Walley/Collector Bank lähettää laskun sähköpostitse. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Maksaessasi laskun osamaksulla tulee vähimmäissumma maksaa laskun eräpäivään mennessä ja allekirjoittaa luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa.

*Maksuaikakorko on 0%, ensimmäiseen laskuun lisätään 3,80 eur laskutuspalkkio.

Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta). Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 eur/kk (ensimmäisellä laskulla 3,80 eur).

Walley-laskua tai -osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lain mukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Sivun tiedot päivitetty 23.12.2022.