Usein kysytyt kysymykset

TILAAMINEN 

Miksi minun kannattaa liittyä Friends of Familon -jäseneksi ja rekisteröityä Familon.fi-verkkokauppaan?

Friends of Familon -jäsenenä saat tilattua nopeammin Familon.fi-verkkokaupasta. Lisäksi saat omat sivut tilausten ja tilaushistorian sekä tilaamiesi tuotteiden hoito-ohjeiden tarkasteluun. Jäsenen Friends of Familon -uutiskirjeessä saat käyttöösi vaihtuvia erikoisetuja ja hyvän olon vinkkejä. Liity mukaan www.familon.fi/rekisteroidy

Tuleeko minun rekisteröityä verkkokauppaan voidakseni tehdä tilauksen?

Familon.fi-verkkokaupassa voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä. 

Tilasin uuden salasanan, mutta se ei jostain syystä tule perille?

Olisiko kenties mahdollista, että olet tilannut Friends of Familon -uutiskirjeen, mutta et olisi rekisteröitynyt erikseen verkkokaupassamme asiakkaaksi ja siinä yhteydessä luonut salasanaa? Kokeilisitko vielä rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi www.familon.fi/rekisteroidy

Sain etukoodin, miten käytän sen?

Käyttääksesi etukoodeja rekisteröidy verkkokauppaan ja kirjaudu sisään, lisää tuotteet koriin ja syötä etukoodi ostoskorissa etukoodi-kenttään. Ota koodi käyttöön painamalla aktivoi. Voit käyttää yhden etukoodin/tilaus. Lunastaessasi lahjakortin et voi käyttää etukoodeja.

TOIMITUS

Kuinka kauan tuotteiden toimitus kestää?

Varastotuotteiden toimitusaika on 3-6 arkipäivää, tilaustuotteiden 1-3 viikkoa. Alennusmyynnin aikana toimitusaika voi olla tavallista pidempi.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Kun olet tehnyt tilauksen, siirtyy se automaattisesti kerättäväksi ja toimitettavaksi eikä tilausta voi enää perua. Halutessasi voit tehdä palautusilmoituksen 14 päivän sisällä. Katso tarkemmin palautusohjeet.

Voiko tuotteita tilata lahjaksi?

Kyllä, valitsemalla tilaukselle eri toimitusosoitteen.

Miten lahjan vastaanottaja saa tiedon paketistaan?

Vastaanottaja saa tiedon Postin saapumisilmoituksella. Lahjan saajalle kannattaa kuitenkin kertoa tulevasta lähetyksestä, jotta hän osaa varautua saapumisilmoitukseen.

Voinko tilata tuotteita ulkomaille?

Familon.fi-verkkokauppa toimittaa tilauksia vain Suomeen (Manner-Suomen osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys).

Miksi samasta tilauksesta tulee monta eri toimitusta?

Familon.fi-verkkokaupan varastotuotteiden toimitusaika on 3-6 arkipäivää, tilaustuotteiden 1-3 viikkoa. Mikäli samalla tilauksella tilataan sekä varastotuotteita että tilaustuotteita, saattaa tilauksen toimitus tapahtua kahdessa erässä.

Mikäli pakettiautomaattiin tilaamasi tuotteet eivät mahdu yhteen lokeroon, muodostuu tilauksestasi monipakettilähetys. Saat Postilta erillisen ilmoituksen ja lokerokoodin jokaiseen monipakettilähetyksen osaan.

TUOTTEET

Tarvitsisin erikoiskokoisen joustinsängyn / patjan / sijauspatjan. Valmistatteko tuotteita erikoiskokoisina?

Valitettavasti emme tällä hetkellä valmista tuotteita erikoiskokoisina. Familon-vuodemalliston vakiokoot ovat joustinsängyille 80x200cm, 90x200cm, 120x200cm ja joustinpatjoille 80x200cm ja 90x200cm. Mallistomme sijauspatjat ovat kokoa 80x200cm, 90x200cm, 120x200cm, 160x200cm ja 180x200cm.

Kuulin, että äitiyspakkauspakkauksen vauvanmakuupussi on Familonin valmistama. Mistä voin ostaa tuotteen?

Kyllä, äitiyspakkauksen makuupussi on valmistamamme. Voit ostaa tuotteen näppärästi suoraan Familon.fi-verkkokaupasta.