Allergy friendly

Pohjoista puhtautta

Haluamme tarjota parhaat unet myös herkille. Allergiaystävälliset Familon-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu niin, että ne sopivat herkimmällekin iholle. Valitsemme tuotteisiimme vain korkealaatuisia, testattuja materiaaleja, joita on helppo hoitaa. Ei lisäaineita, ei hajusteita – vain pohjoista puhtautta.

Helppohoitoisuudella raikkaita unia

Puhtaat ja raikkaat unituotteet ovat allergiaystävällisten unien edellytys. Vuodevaatteet ovat unikavereitamme, joiden kanssa vietämme monta tuntia vuorokaudesta. Läheisessä kosketuksessa niihin tarttuu kuitenkin hikeä, hilsettä ja kosmetiikkajäämiä. Tuotteemme on suunniteltu kestäviksi ja helppohoitoisiksi, jotta niiden puhtaana pitäminen olisi vaivatonta ja ne kestäisivät käytössä pitkään. Lähes kaikki Familon-tyynyt, -peitot ja -tekstiilit voi pestä 60 asteen vesipesussa, mikä poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti. Myös sijauspatjojen ja patjojen päälliset ovat vesipestäviä, mikä helpottaa niiden hoitoa. Nauti raikkaista unista!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Sertifioitua tuoteturvallisuutta

Tuotteidemme allergiaystävällisyydestä kertovat riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämät sertifikaatit. Kaikille Familonin tyynyille, peitoille ja tekstiileille, sekä sänkyjen ja patjojen tekstiilimateriaaleille on myönnetty Öko-Tex Standardi 100, joka on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Öko-Tex Standardi 100 rajoittaa terveydelle haitallisten tekstiilikemikaalien käyttöä ja takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Vaahtomuovien puhtaudesta on merkkinä CertiPUR-sertifikaatti, joka on myönnetty 99 %:lle käyttämästämme polyuretaanivaahdosta. CertiPUR®-sertifioitu vaahtomuovi on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti haitta-aineeton. Sertifikaatin saamat tuotteet eivät sisällä raskasmetalleja, ftalaatteja, allergisoivia tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteet). Turvallisin mielin unten maille!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän