Original

Suosituimmat klassikot koko perheelle

Familon Original -valikoima tarjoaa vastuullisia unia erilaisille nukkujille. Nämä Familonin klassikkotuotteet ovat syntyneet neljän vuodenajan innoittamina, ja ne ovat tuudittaneet pohjoisiin uniin jo vuosikymmenten ajan. Tutkitusti turvalliset, laadukkaat ja kestävät materiaalit varmistavat puhtaasti paremmat unet koko perheelle.

Kun valitset laadukkaan klassikon – be Original.

Kaikkien klassikot

Raikkaiden klassikoidemme joukosta on helppo valita sopivat tuotteet koko perheen unitarpeisiin. Valikoima tarjoaa kolme eri paksuista yhden hengen peittoa ja normaalilämpöisen tuplapeiton. Neljästä eri korkuisesta tyynystä valitset itsellesi mieluisimman. Kaikkia vastuullisesti tuotettuja klassikoitamme yhdistää laadukkaat ja kestävät materiaalit.

"Hyvä tyyny, pehmeyden ja jämäkkyyden yhdistelmä."

"Hyvä laatu, peitto ei kahise, eli päällinen puuvillaa, ei tekokuitua."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Laatua lapsille

Perheen pienimpien tutut ja turvalliset Familon-klassikot tekevät vuoteesta lapsen lempipaikan. Lapselle parasta unta tarjoavat luomupuuvillaiset tyynyt, peitot sekä veikeästi kuvioidut lastenlakanat, jotka tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten. Vastuullisesti valmistetut, herkimmillekin sopivat lasten Familon-klassikot ovat sekä helppohoitoisia että kestäviä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän