Smart

Vaativiin uniin

Familon Smart tarjoaa ratkaisuja sinulle, joka haluat unituotteeltasi enemmän. Smart-tuotteet rakentavat parempaa unta älykkäillä materiaaleilla, erityisominaisuuksilla sekä täydellisesti vartaloa tukevilla ergonomisilla vaihtoehdoilla. Smart-valikoimasta löydät myös säädettävät tuotteet, jotka saat muokattua juuri itsellesi sopivaksi. Smartin avulla luot parhaat mahdolliset uniolosuhteet ja nautit täydellisestä levosta.

Kun vaadit uniltasi enemmän – be Smart.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hyvän unen tukena

Vähemmän häiriöitä, enemmän unta. Älykkäät materiaalit ja ergonominen muotoilu takaavat parhaat unet sinulle, joka vaadit enemmän. Anna pään levätä niskatyynyllä ja kehon rentoutua vartalotyynyn avulla. Tukea koko vartalolle tarjoavat huippuergonomiset sijauspatjat ja patjat, jotka on suunniteltu sinun untasi silmällä pitäen. Jäljelle jää vain ihana painottomuuden tunne.

"Niskakivut ovat poissa. Tästä tulee jatkossakin luottotyynyni."

"Eriomainen tuki kyljellään nukkuessa ja auttaa hyvin ala-selän oireisiin."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Ihanaa viileyttä

Sinulle, jolle kuumuus ei ole vaihtoehto. Viileän tunnun tuova normaalikorkuinen Cool-tyyny ja -matalatyyny ovat kuin raikas kesätuuli poskea vasten. Kietoudu kehoa viilentävään kevyeen Cool-peittoon ja käy hymyillen unten maille. Herkimmillekin sopivien Cool-tuotteiden ylelliset materiaalit takaavat helpon huollettavuuden ja raikkaat unet viileyttä kaipaavalle.

"Täydellinen tyyny, sopivan matala ja ihanan viileä."

"Erinomainen patja, ei hikoiluta, ei upota, tukee selkää hyvin."

Näytä lisää Näytä vähemmän