Hyvän unen ystävä – liity asiakkaaksi

SAAT LIITTYMISEDUN 15 % kaikista normaalihintaisista tuotteista ja ilmaisen pakettitoimituksen. Ilmainen toimitus koskee vain Suomea, ei koske kotiinkuljetusta. Liittymisetukoodi lähetetään sähköpostiisi. Etukoodi on voimassa kuukauden ja se on kertakäyttöinen. Alennus ei koske jo alennettuja tuotteita eikä lahjakortteja. Voit käyttää yhden etukoodin/tilaus.

VOIT VOITTAA 50€ LAHJAKORTIN Familon.fi-verkkokauppaan. Arvomme joka kuukausi yhden lahjakortin kuukauden aikana liittyneiden kesken. Arvonta suoritetaan seuraavan kuun ensimmäisenä arkipäivänä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

OMAT SIVUT tilaushistorian ja tilaamiesi tuotteiden tarkasteluun.

ERIKOISETUJA ja hyvän olon vinkkejä sähköpostiisi tilatessasi uutiskirjeen.

Rekisteröidy asiakkaaksi ja Friends of Familon -jäseneksi

Viidenkymmenen vuoden kokemus hyvästä unesta pohjoisten alueiden äärimmäisissä olosuhteissa koulutti meistä parhaan unikumppanisi. Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja kirjautumalla sisään näet tilaushistoriasi ja pääset nauttimaan Friends of Familon -jäseneduista verkkokaupassa. Frendinämme saat halutessasi sähköpostiin parhaat erikoistarjoukset, uutuudet ja inspiroivat hyvän unen vinkit. Liity hyvään seuraan!