Familon Premium

Familon Ergo Breathair -sijauspatja

Hyvän unen tukena

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja
 • Familon Ergo Breathair -sijauspatja

Familon Premium

Familon Ergo Breathair -sijauspatja

Hyvän unen tukena

Innovatiivinen Breathair® 3D-spiraalikuiturakenne tekee Familon Ergo Breathair -sijauspatjasta poikkeuksellisen hengittävän, kevyen ja kestävän. Tämä petauspatja viimeistelee uniergonomiasi. Napakka Breathair-sijauspatja tukee ergonomisesti eri painoisia ja muotoisia vartaloita. Kun kehon paine jakautuu tasaisesti elastiselle sijauspatjalle nukahdat nopeammin, nukut syvemmin ja heräät levänneenä. Elastisuuden ansiosta sijauspatjalla on myös erityisen helppo kääntyä. Hengittävä ja ilmava Breathair® pitää vuoteen lämpötilan ja kosteuden merkittävästi alhaisempana kuin perinteinen vaahtomuovi tai älypehmuste. Ihanteellinen petauspatja hikoileville ja ei älypehmustetta haluaville. Valittavana koot yhden hengen sänkyyn ja parivuoteeseen, korkeus n. 7cm. Familon Ergo Breathair -sijauspatja on kokonaan vesipestävä ja se sopii myös herkimmille, sijauspatjalla on Allergiatunnus®.

Alkaen 349,00 €
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Mullistava materiaali Breathair® viimeistelee uniergonomiasi. Ylellisen ergonominen Familon Ergo -sijauspatja Breathair sopii erittäin hengittävää ja vesipestävää sijauspatjaa kaipaavalle. Mukavan napakalta tuntuva petauspatja soveltuu kaikille vartalotyypeille. Sijauspatjan päällinen on miellyttävän tuntuista tikattua joustavaa neulosta ja siinä on vetoketju neljällä sivulla.

Familon Ergo Breathair on aivan uudenlainen sijauspatja, jonka pehmusteen kolmiulotteinen spiraalikuiturakenne tekee sijauspatjasta poikkeuksellisen hengittävän ja elastisen. Jämäkän tuen antava Breathair-petauspatja ei varastoi lämpöä ja se tuntuu ilmavan rakenteensa ansiosta normaalia sijauspatjaa viileämmältä, mikä helpottaa kuumakallen ja helposti hikoilevan oloa.

Sisältää yhden sijauspatjan valitsemassasi koossa, patjan korkeus on n. 7 cm.

Miksi valita Familon Ergo -sijauspatja Breathair:

 • hengittävä, ei hiosta
 • kokonaan vesipestävä
 • kevyt, helppo kääntää
 • kestävä, hi-tech 3D-spiraalikuitu
 • ergonominen, hyvä tuki selälle

Familon Ergo -sijauspatjojen Breathair®-materiaali on Japanilainen innovaatio, joka lanseerattiin vuonna 1994. Breathair® on suosittu muun muassa laivojen, junien ja autojen istuimissa, koska hengittävä 3D-spiraalikuiturakenne ehkäisee hikoilua, puutumisen tunnetta ja on erittäin kestävä. Täysin vesipestävää Breathair®-materiaalia käytetään myös sairaaloissa ja hoivakodeissa, koska kolmiulotteinen hengittävä materiaali ei ime kosteutta eikä varastoi lämpöä, mikä hillitsee luonnostaan bakteerien kasvua ja tekee tuotteista erittäin hygieenisiä. Familon-sijauspatjoihin kehitetyt Familon Ergo Breathair® -pehmusteet valmistetaan Saksassa.

Kestävässä Familon Ergo Breathair -sijauspatjassa on teknisten, hyvää unta edistävien ominaisuuksien lisäksi huomioitu ympäristömyötäisyys, helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Breathair-sijauspatja on valmistettu parhaista materiaaleista. Herkimmillekin sopivan Ergo Breathair -sijauspatjan kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Breathair® 3D-spiraalikuiturakenteelle on ominaista nukkujan kääntyessä syntyvä hyvin pieni ääni, joka saattaa häiritä erittäin herkkäunisia. Familon ei ole kuitenkaan saanut äänen häiritsevyydestä yhtään palautetta tuotetta käyttäviltä. Breathair®-pehmusteen valmistaja kutsuu pieniä ääniä unimusiikiksi.

Familon Ergo Breathair -sijauspatja toimitetaan tasopakkauksessa. Tuplaleveä parivuoteen sijauspatja koostuu kahdesta rinnakkain asetetusta pehmustelevystä ja patja toimitetaan tasossa keskeltä taitettuna. Breathair®-pehmusteen 3D-spiraalirakenne on kestävä ja elastinen, mutta emme suosittele Breathair-sijauspatjan pitkäaikaista varastointia taitettuna tai tiiviisti rullattuna.

Familon Ergo Breathair -sijauspatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sijauspatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Breathair®-pehmusteen voi tarvittaessa vesipestä tasopesussa. Koska Breathair®-materiaali ei ime itseensä kosteutta, on pehmuste lähes välittömästi pesun jälkeen käytettävissä. Irrotettavan päällisen voi konepestä kahdessa osassa, pesu 60°C. Suorista päällinen muotoonsa kosteana.

Käännä sijauspatjaa säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin patja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda petauspatja uuteen noin viiden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Familon Ergo Breathair -sijauspatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: joustavaa tikattua 100% polyesterineulosta, vetoketju neljällä sivulla pesua varten

Täyte: poikkeuksellisen hengittävää 100% Breathair® 3D-spiraalikuitua, vesipestävä

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet