Familon Premium

Familon Ergo Hotel -jenkkisänky

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää jenkkipatjan ja jenkkirungot, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky
  • Familon Ergo Hotel -jenkkisänky

Familon Premium

Familon Ergo Hotel -jenkkisänky

Hyvän unen tukena

UUTUUS! Entistäkin näyttävämpi ja korkeampi Familon Ergo Hotel -jenkkisänky on klassinen hotellisänky, joka tarjoaa parhaan nukkumismukavuuden. Vakaa ja ergonominen hotellisänky tuntuu samaan aikaan sekä muhkealta että tukevalta. Nyt voit nauttia ylellisistä hotelliunista myös kotona! Ergo Hotel -jenkkisänky sopii kaikille, se tukee hyvin eri painoisia ja muotoisia vartaloita ja tarjoaa erityisen hyvän yksilöllisen tuen myös selkävaivoista kärsiville. Muhkea hotellityylinen jenkkisänky koostuu leveästä jenkkipatjasta ja kahdesta joustinsängystä eli runkopatjasta. Jenkkipatja on käännettävä, toisella puolella on rentouttavaa älypehmustetta eli muistivaahtoa, toisella puolella kannattelevaa erikoispehmustetta. Runkojen ja patjan pintaosissa on Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan ja jenkkipatjan hyvin paikoillaan. Familon Bonnel -kaksoisjousitus ja erikoisvahvistettu reuna tekevät hotellisängyn rungoista erityisen napakat ja kestävät. Korkeasta jenkkisängystä on helppo nousta. Koko 160x200cm, korkeus ilman jalkoja n. 48 cm (välipatja 20cm ja runkosängyt 28cm). Korkealaatuinen tummanharmaa verhoilukangas. Jenkkisänky sisältää Ergo Hotel -jenkkipatjan ja kaksi Ergo Hotel -runkosänkyä, tilaa petauspatja ja 2 kpl jalkasarjoja erikseen. Herkillekin sopiva Ergo Hotel -jenkkisänky on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, sängyllä on Allergiatunnus®.

1 970,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

160 x 200 cm ja korkeus ilman jalkoja n. 48 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Mikä tekee hotellielämyksestä niin ainutlaatuisen? Nukkuminen on hotellissa yöpyessä ykkösasia, siksi hotelleissa panostetaan sänkyyn ja oikeanlaisiin vuodevaatteisiin. Hotellisängyn tulee olla iso ja muhkea, hotellisänky tuntuu täyteläisen ergonomiselta ja tukevalta selälle. Hyvä sänky on edellytys laadukkaalle unelle, siksi hotellissa unet tuntuvat paremmilta kuin kotona. Jotta voit kokea hotellielämyksen omassa makuuhuoneessasi joka yö, valjastimme hotellisängyn parhaat ominaisuudet kotikäyttöön ainutlaatuisessa Familon Ergo Hotel -jenkkisängyssä.

Erityisen vakaa ja tukeva Familon Ergo Hotel -jenkkisänky tukee luonnollista nukkumisasentoa. Kun selkäsi, lantionseutusi, niskasi ja hartiasi saavat tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unen laadussa. Vakaasti tukevan Ergo Hotel -jenkkisängyn välipatjassa, eli jenkkipatjassa, yhdistyy yksilöllisesti muotoutuva korkealaatuinen älypehmuste eli muistivaahto (memory foam), sekä kantava korkealaatuinen erikoisvaahtomuovipehmuste. Älypehmuste luo painottomuuden tunteen ja vähentää pintapaineesta aiheutuvaa puutumisen tunnetta ja kääntyilyä.

Familon Ergo Hotel -jenkkisängyn rungot ovat oikeita joustinsänkyjä eli runkopatjoja, joissa on erittäin kestävä Familon Bonnel -kaksoisjousitus ja vahvistettu reuna. Familon Bonnel -kaksoisjousituksen solmukiinnitteiset, vahvat ja napakat jouset tekevät sängystä tukevan, pintajousiston päällä on miellyttävä erikoisvaahtomuovipehmuste, lisäksi jousiston reunaa kiertää sitä vahvistava kehäteräs. Jenkkisängyn upea tummanharmaa verhoilukangas on korkealaatuista ja kestävää.

Ergo Hotel -jenkkisänky vie unesi uudelle tasolle ja sen vakaa tuki ennaltaehkäisee rasitusta ja kiputiloja. Familonin sängyissä on nukuttu hotelleissa jo vuosikymmeniä ja nyt ergonomisista hotelliunista voi nauttia myös kotona. Hotellikäyttöön suunnitellut vuoteet on rakennettu kestäviksi ja vahvoiksi, niiden tulee sopia jokaiselle nukkujalle – taaten ainutlaatuisen unielämyksen.

Ergo Hotel -jenkkisängyn jenkkipatja ja -rungot luovat yhdessä erikseen tilattavan sijauspatjan kanssa muhkean hotellisängyn. Familon Ergo Hotel -jenkkisängyn korkeus on ilman jalkoja n. 48 cm. Sängynjaloilla säädät sopivan korkeuden ja yksilöit sängyn sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla matalat 12 cm jalat, korkean sängyn saat 20 cm jaloilla. Kaikki muut jalkasarjat paitsi Familon-jalkasarja kartio tammi soveltuvat Ergo Hotel -sänkyihin.

HUOM! Tilaathan jenkkisänkyyn kaksi (2 kpl) jalkasarjoja, molempiin alarunkoihin tarvitaan 4 kpl sängynjalkoja.

Arveluttaako muhkean jenkkisängyn koko ja siirreltävyys mm. muuton yhteydessä? Ei huolta, Ergo-jenkki rakentuu kuljetuksen ja kantamisen helpottamiseksi viidestä helposti siirreltävästä osasta. 160cm leveä jenkkipatja koostuu kahdesta 80cm leveästä pehmusteosasta ja yhtenäisestä päällisestä. Jenkkipatjan erilliset pehmusteosat on helppo sujauttaa napakkaan päällispussiinsa, joka pitää pehmusteet hyvin paikoillaan. 80cm leveitä joustinsänkyjä on kaksi.

Viimeistele sänky tilaamalla omaan uneesi sopiva Familon-sijauspatja. Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja pintapehmeys saavutetaan sijauspatjan avulla. Ergonomisen tuen ja painottomuuden tunteen saat 7cm paksulla Ergo Smart -sijauspatjalla, jonka kestävä profiloitu memory foam älypehmuste muotoutuu lämmön ja painon mukaan. Kaksoisrakenteellinen 12cm paksu Familon Ergo -sijauspatja tekee vuoteesta todella ylellisen ja muhkean. Napakan tunnun saat täysin vesipestävällä, poikkeuksellisen hengittävällä 7cm paksulla Ergo Breathair -sijauspatjalla, joka on ihanteellinen tasaisemmalle vartalotyypille. Perinteisemmän pehmeän tuen saat 7cm paksulla Ultra-sijauspatjalla.

Sängyn vaihdon yhteydessä myös tyyny tulisi vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Ergo Futurex-älypehmustetyynyt tarjoavat ihanan painottomuuden tunteen ja erityisen hyvän tuen. Ergo-tuotteet ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Oikein tuetussa asennossa nukut paremmin ja herään aamuun virkeänä sekä hyvinvoivana.

Ergo Hotel -jenkkisängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkille. Familon Ergo -jenkkisängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Ergo Hotel -jenkkisänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä jenkkipatjaa säännöllisesti pituussuunnassa ja ylösalaisin, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin pehmusteelle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda jenkkisänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Sängyn helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän sijauspatjansuojuksen, valittavana on kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia ominaisuuksia.

Jenkkisänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen tummanharmaa verhoilukangas 34% polyesteri / 51% polypropeeni / 15% puuvilla, pintaosissa Antislip-liukuestekangas

Täyte: jenkkipatjassa kaksoispehmuste: päällä muotoutuva viskoelastinen älypehmuste, alla napakka erikoispehmuste, molemmat 100% polyuretaanivaahtopehmustetta, joustinsängyissä Familon Bonnel -kaksoisjousisto ja pintaosissa 100% polyuretaanivaahtopehmuste, rungot havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet