Sängyn hoito

Pitämällä huolta Familon-vuoteestasi, se pitää huolta sinusta.

Familon-vuoteesi on valmistettu parhaista allergiaturvallisista materiaaleista ja pitää huolta hyvästä unestasi, joka yö. Sänkysi pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Anna vuoteen tuulettua hetki ennen sijaamista, jolloin vuodevaatteisiin nukkujasta imeytynyt kosteus ehtii haihtua.

Pohjoisen luonnon inspiroimia, puhtaan raikkaita unia.

Sängyn kääntäminen pidentää käyttöikää

Käännä vuodetta säännöllisesti pituussuunnassa, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin jousistolle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää.

Tarkista joustinsängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Älä vedä joustinsänkyä siirrettäessä, jotta jalkojen kiinnitys ei vaurioidu.

Uudessa vuoteessa olevan ”alkutuoksun” saat pois painelemalla patjaa samalla kun imuroit sitä. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Älä tamppaa sänkyä mattopiiskalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Sänky on nukkumista varten

Sängyt ja patjat on suunniteltu vain nukkumista varten. Ethän istu pidempään sängyn tai patjan reunalla, jotta reuna ei painuisi.

Korkealaatuinenkin jousisto venyy ja pehmusteen rakenne väsyy käytössä ajan myötä, materiaalien kuluminen ja painuminen on luonnollista.

Muista vaihtoväli ja vaihda sänky uuteen 8 vuoden välein. On aika vaihtaa, kun sänky ei enää tue vartaloa optimaalisesti. Vaihda ajoissa, se on hygieenistä ja hyväksy unenlaadullesi.

Kosteutta pitävän sijauspatjansuojuksen avulla suojaat vuodetta vahingoilta ja pidennät sen käyttöikää.

Näytä lisää Näytä vähemmän