Sängyt

Jenkkisänky

Hyvät unet laadukkaassa sängyssä

Koe täydellinen lepo jenkkisängyssä. Korkealaatuiset Familon-jenkkisängyt tarjoavat optimaalista mukavuutta ja tukea joka yö. Jenkkisängyt luovat makuuhuoneen sisustukseen hotellimaista tunnelmaa ja tuovat ripauksen luksusta uniisi. Jos kaipaat makuuhuoneeseesi ylellistä muhkeutta ja sänkyysi hotellityylistä korkeutta, on jenkkisänky sinun valintasi.

Familon-jenkkisängyt on suunniteltu huolellisesti takaamaan hyvät unet joka yö. Jenkkisänky saa muhkeutensa leveästä jenkkipatjasta ja kahdesta alarungosta. Jenkkisängyn alarungot voivat olla oikeita runkosänkyjä tai alarunkoja jousituksella tai ilman jousitusta. Ergonomiset Familon-jenkkisängyt kannattelevat vartaloa yksilöllisesti, taaten ainutlaatuisen unielämyksen. Hotellikäyttöön suunnitellut Familon-jenkkisängyt on rakennettu kestäviksi, joten ne säilyttävät laatunsa vuosiksi eteenpäin.

Hotel Style -valikoimamme on täydentynyt erikoispitkillä ja -leveillä jenkkisängyillä. Continental-hotellijenkkisänky ja Double-hotellisänky saatavilla180x210 cm ja 200x210 cm kokoisina. Lisäksi löydät Hotel Style -valikoimasta Hotel-jenkkisängyn 160x200 cm ja 180x200 cm kokoisena, ja upean ylellisen Velvet Lux -jenkkisängyn180x200 koossa.

Tutustu valikoimaan ja löydä unelmiesi jenkkisänky!

 Sänkyä valitessasi pohdi seuraavia kysymyksiä:

1. Minkä kokoinen sänky – yhden vai kahden hengen sänky?
2. Runkopatja vai jenkkisänky?
3. Napakka vai pehmeä?
4. Matala vai korkea?

Sängyn tulisi tukea sinua kokonaisvaltaisesti. Eri painoiset ja muotoiset vartalot painautuvat vuoteeseen eri tavoin ja hyvä sänky on riittävän tukeva kantamaan nukkujan painon sekä riittävän pehmeä joustamaan. Löydä valikoimastamme juuri sinulle sopiva sänky, joka tukee ja myötäilee vartaloasi.

Familon-sängyt ovat turvallisia, vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla suunniteltuja sekä valmistettuja hyvän unen tuotteita, jotka sopivat myös allergisille.

Lue lisää sopivan sängyn valinnasta, sekä runkopatjan ja jenkkisängyn eroista.

Näytä lisää Näytä vähemmän