Sängyt

Sängynjalat

Hyvät unet laadukkaassa sängyssä

Koe täydellinen lepo Familon-sängyssä. Familon-sängyt ja -jenkkisängyt hyvän unesi tukena. Kauniita unia mahtuu maailmaan yhtä monta erilaista kuin uneksijaakin. Vartalosi on tärkeä saada täydellistä tukea, jotta voit levätä paremmin ja herätä helpommin. Käy pitkäksesi Familon-sänkyyn: helppohoitoiset ja ergonomiset vuoteemme on valmistettu sinun hyvää untasi silmällä pitäen.

Valikoimastamme löydät yhden hengen Familon-sängyt koossa 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm. Yhdistämällä kaksi 80 cm tai 90 cm leveää runkopatjaa, saat mukavan 160 cm tai 180 cm leveän parisängyn.

UUTTA! Hotel Style -valikoimamme on täydentynyt erikoispitkillä ja -leveillä sängyillä. Continental-hotellijenkkisänky ja Double-hotellisänky saatavilla koossa 180x210 cm ja 200x210 cm. Single-hotellisänky saatavilla koossa 90x210 cm ja 100x210.

Sänkyä valitessasi pohdi seuraavia kysymyksiä:

1. Minkä kokoinen sänky – yhden vai kahden hengen sänky?
2. Runkopatja vai jenkkisänky?
3. Napakka vai pehmeä?
4. Matala vai korkea?

Sängyn tulisi tukea sinua kokonaisvaltaisesti. Eri painoiset ja muotoiset vartalot painautuvat sänkyyn eri tavoin ja hyvä vuode on riittävän tukeva kantamaan nukkujan painon sekä riittävän pehmeä joustamaan. Löydä valikoimastamme juuri sinulle sopiva Familon-sänky, joka tukee ja myötäilee vartaloasi.

Lue lisää sopivan sängyn valinnasta, sekä runkopatjan ja jenkkisängyn eroista.

Hyvä sänky selälle? Familonin ergonomiset sängyt tarjoavat parhaat unet selkävaivoista kärsiville, ikäihmisille sekä terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille.

Familon-sängyt ovat turvallisia, vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla suunniteltuja sekä valmistettuja hyvän unen tuotteita, jotka sopivat myös allergisille.

Näytä lisää Näytä vähemmän