Sängyt

Sängynpääty

Kruunaa makuuhuoneesi sängynpäädyllä

Viimeistele makuuhuoneesi sisustus tyylikkäällä Familon-sängynpäädyllä. Sängynpääty antaa sängyllesi ylellisen ilmeen ja luo sängylle kehykset. Sängynpääty tuo myös mukavuutta, sillä etenkin pehmustettuun sängynpäätyyn on ihana nojata samalla kun nautit hetkestä kirjan tai aamupalan parissa. Sängynpääty on lisäksi käytännöllinen valinta, sillä se suojaa seinää kulumiselta. Sisustukseen ja tyyliisi sopiva sängynpääty luo makuuhuoneesta paikan, jossa viihdyt ja haluat viettää aikaa.

Familonin valikoimasta löydät sängynpäädyt moneen eri makuun. Ajattoman tyylikkäät sängynpäätymme ovat suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja sisustustyyleihin sopiviksi. Familon-sängynpäädyt on helppo asentaa, sillä ne seisovat vapaasti sängyn ja seinän välissä. Näin sängynpäätyä ei tarvitse kiinnittää sänkyyn tai seinään ja sängynpäätyä voi tarvittaessa siirtää helposti.

Nukut sitten runkopatjalla tai jenkkisängyllä, sängynpääty luo hotellimaisen ja tyylikkään tunnelman makuuhuoneeseesi. Valitse valikoimastamme sänkyysi ja sisutukseesi sopiva sängynpääty ja tuo ripaus luksusta jokaiseen yöhön!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita