Sängyt

Runkopatja

Hyvät unet laadukkaassa sängyssä

Viimeistele makuuhuoneesi sisustus ja nauti hyvistä unista Familon-sängyssä. Runkosänky koostuu runkopatjasta, johon ruuvataan jalat kiinni. Runkopatja voi olla joko jousitettu eli joustinpatja tai se voidaan valmistaa ilman jousia ja varustaa erikoispehmusteella. Kaksi erillistä runkopatjaa on erinomainen valinta parisängyksi silloin, jos toinen nukkujista kääntyilee paljon yön aikana: tällöin oman runkopatjan liike ei heijastu viereiseen patjaan.

Joustinsängyissämme eli runkopatjoissa on erilaisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat muun muassa vuoteen napakkuuteen. Kaikissa runkopatjoissamme on kaksoisjousitus: alajousisto on tukeva Bonnel-jousisto ja päällimmäinen jousisto on joko tasaisen tuen antava Bonnel- tai pussijousisto, jossa yksittäiset jouset joustavat kehon muotojen mukaan yksilöllisemmin. Valikoimastamme löydät runkopatjat joissa voit nauttia hyvistä unista ja viimeistelet makuuhuoneesi sisustuksen.

Tutustu runkopatjoihimme ja rakenna mieleisesi kokonaisuus. Löydät meiltä ergonomisen Zone-joustinsängyn sekä Original-joustinsängyn 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm kokoisina. Valikoimaamme kuuluu lisäksi Hotel-joustinsänky 80x200 cm ja 90x200 cm kokoisena, sekä Single-hotellisänky 90x210 cm ja 100x210 cm koossa. Tutustu myös ylelliseen Double-hotellisänkyyn 180x210 cm ja 200x210 cm kokoisena. 

Sänkyä valitessasi pohdi seuraavia kysymyksiä

1. Minkä kokoinen sänky – yhden vai kahden hengen sänky?
2. Runkopatja vai jenkkisänky?
3. Napakka vai pehmeä?
4. Matala vai korkea?

Sängyn tulisi tukea sinua kokonaisvaltaisesti. Eri painoiset ja muotoiset vartalot painautuvat sänkyyn eri tavoin ja hyvä vuode on riittävän tukeva kantamaan nukkujan painon sekä riittävän pehmeä joustamaan. Löydä valikoimastamme juuri sinulle sopiva Familon-sänky, joka tukee ja myötäilee vartaloasi.

Lue lisää sopivan sängyn valinnasta, sekä runkopatjan ja jenkkisängyn eroista.

Näytä lisää Näytä vähemmän