Runkosänky vai jenkkisänky?

Moni viettää sänkykaupoilla tuntikausia tuskaillen tutun ikuisuuskysymyksen kanssa: pitäisikö valita runkosänky vai jenkkisänky? Ja mitä eroa niillä oikeastaan on? Me kerromme!

Jenkkisänky saa muhkeutensa leveästä jenkkipatjasta ja kahdesta alarungosta. Alarungot voivat olla oikeita runkosänkyjä kuten Familon Velvet Lux -jenkkisängyssä. Jenkkipatja voi olla käännettävä, jolloin silläkin voi vaikuttaa nukkumismukavuuteen. Velvet Lux -sänkypakettiin sisältyy lisäksi painottomuuden tunteen luova Memory-sijauspatja. Sijauspatjan pehmusteen toisella puolella on aaltomainen nukkumismukavuutta lisäävä muotoilu, sileä profiloimaton puoli tukee hyvin vartaloa. Jos kaipaat makuuhuoneeseesi ylellistä muhkeutta ja sänkyysi hotellityylistä korkeutta, on jenkkisänky sinun valintasi.

Kun tiedät, sopiiko sinun makuuhuoneeseesi jenkkisänky vai runkopatja, olet uuden valinnan edessä. Runkosängyissä ja jenkkisängyissä on eroja: Familon-mallistossa valittavanasi on bonnel-jousisto, vyöhykkeellinen pussijousisto sekä vyöhykkeetön pussijousisto.

 

Bonnel-jousisto: Napakka ja tukeva

Familon Bonnel -kaksoisjousituksen solmukiinnitteiset, vahvat ja napakat jouset tekevät sängystä tukevan. Jousiston päällä on miellyttävä vaahtomuovipehmuste, lisäksi jousiston reunaa kiertää sitä vahvistava kehäteräs. Napakka Bonnel-kaksoisjousitus sopii kaikille hyvin kannattelevaa ja napakkaa sänkyä arvostaville.

Familon Hotel -jenkkisänky on erityisen kestävä ja napakka sänky, koska siinä on tukeva Familon Bonnel -kaksoisjousitus ja erikoisvahvistettu reuna, joka kannattelee ja kestää hyvin myös painavampaa nukkujaa, vahvistetun reunan vuoksi sängystä on helppo nousta. Kaksi runkosänkyä yhdistämällä saat hotellitasoisen parisängyn kotiisi.


Familon Hotel -joustinsänky tarjoilee ylelliset hotellitasoiset unet. Laadukkaan runkopatjan kaksoisjousitus ja erikoisvahvistettu reuna varmistavat tukevat unet vuosiksi eteenpäin monille eri vartalotyypeille, sopii myös herkimmille. Familon Double -hotellisänkypaketti on hotelleista tuttu, aito hotellisänky, joka sisältää kaksi joustinsänkyä, runkojen irtopäälliset, sijauspatjan, sijauspatjansuojuksen ja jalkasarjat. Kannatteleva ja vakaa hotellisänky sopii hyvin kaikille vartalotyypeille, myös pitkille nukkujille

Löydä parhaat yhdistelmät verkkosivuiltamme: Vakaa ja ergonominen Familon Hotel -jenkkisänky tarjoaa parhaan nukkumismukavuuden. Jenkkisängyn runkojen Familon Bonnel -kaksoisjousitus ja erikoisvahvistettu reuna tekevät hotellijenkkisängystä napakan ja kestävän, jenkkipatjan kaksoispehmuste takaa vakaan ja ergonomisen tuen.

Sijauspatjan avulla viimeistelet hotellitasoisen unielämyksen: Ylellisen pehmeän ja vartalon muotoja mukailevan sängyn saat valitsemalla Familon Lux-sijauspatjan, erityisen napakan ja hengittävän sängyn saat valitsemalla Familon Air -sijauspatjan. Perinteisen hotellisängyn saat valitsemalla joko Familon Lux -sijauspatjan tai ylellisen pintapehmeän Familon Original Soft -sijauspatjan. Sijauspatjaa valitessa huomioi vartalonmuodot, napakampi petauspatja sopii tasaiselle vartalotyyppi, muodokas tarvitsee muotojensa tueksi riittävän pintapehmeän petauspatjan.

 

5-Vyöhykepussijousisto: Tukeva ja myötäilevä


5-vyöhykejoustinsänky on vartaloa tukeva ja myötäilevä runkopatja, joka tukee kehoa juuri oikeasta kohdasta: keskivartaloa kannattelevasti ja hartiaseudulta myötäilevästi. Sängyn rakenteessa yhdistyvät vartaloa optimaalisesti myötäilevä Familon 5-vyöhykkeellinen pussijousisto ja tukeva Familon Bonnel -alajousisto.

Löydä paras tuote verkkosivuiltamme: Familon Zone -joustinsängyn 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden. Yhdistä muhkeaan Lux-sijauspatjaan, tasaiseen Original classic -sijauspatjaan tai painottomuuden tunteen tarjoavaan Memory-sijauspatjaan.

 

Vyöhykkeetön pussijousisto: Napakka ja tukeva


Vyöhykkeetön joustinsänky on vartaloa tukeva ja napakka sänky. Sen rakenteessa on joustava vyöhykkeetön Familon-pussijousisto ja alla tukeva Familon Bonnel -alajousisto. Vyöhykkeetön jousisto sopii usealle vartalotyypille ja painoluokalle, erityisesti suoravartaloiselle.


Löydä paras tuote verkkosivuiltamme: Familon Original -joustinsänky on napakka hyvän unen klassikko. Tasaisen tuen antava, tummanharmaa runkopatja myötäilee vartaloa ja miellyttävä pintapehmuste kruunaa kauniit unet vuosiksi eteenpäin, sopii myös herkimmille. täydennä kokonaisuus sinulle parhaiten sopivalla sijauspatjalla ja jalkasarjalla.


Velvet Lux -jenkkisänky koostuu kahdesta pussijousitetusta runkopatjasta ja muhkeasta käännettävästä välipatjasta, jossa on interaktiivinen kaksoispussijousitus. Käännettävässä välipatjassa on pehmeämpi ja napakampi puoli.

Haaveiletko, että voisit nukkua kotonasi yhtä makeasti kuin hotellissa? Tutustu Hotel Style -sänkyihin ja hotellilaatuisiin vuodevaatteisiin!

Jenkkisanky vai runkosanky

 

Julkaistu 25.11.2020