Familon Lastentuotteet

Familon Karhunen -lastentyyny

Hyvillä mielin unten maille

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Karhunen -lastentyyny
  • Familon Karhunen -lastentyyny
  • Familon Karhunen -lastentyyny

Familon Lastentuotteet

Familon Karhunen -lastentyyny

Hyvillä mielin unten maille

Familon Karhunen -lastentyyny on pehmeä ja mukava unikaveri leikki-ikäiselle. Karhunen-lastentyynyn lempeä vaaleansininen väritys ja iloinen eläinaihe sopii kaikille pikku nukkujille. Ihanalta tuntuva, herkillekin sopiva, puuvillapintainen lastentyyny sopii täydellisesti jatkuvaan käyttöön ja toistuviin pesuihin. Familon Karhunen -lastentyyny sopii 1–2 vuotiaasta n. 6 vuotiaaksi asti, lapsen koko huomioiden. Tyynyn sympaattiset karhut muodostavat leikkisän graafisen kuvion. Skandinaaviseen makuun sopivan Karhunen-kuosin suunnittelija Liina Blom kertoo "Olen Karhunen, veikeä ja hieman uninen. Kun korvaani kuiskaat tarinan, sen tilkkuturkkiini piilotan ja unisaduiksi muutan.”

15,90 €
Väri: 

vaaleansininen

Koko: 

40 x 60 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kasvuikäisille lapsille hyvä uni on erityisen tärkeää. Karhunen-lastentyyny antaa tasapainoisen ja oikean tuen leikki-ikäisen päälle ja niskalle. Tyynyn täytteenä on pehmeää ja yksilöllisesti muotoutuvaa pallokuitua, päällinen on laadukasta puuvillaa. Perheen pienimmille suunnitellut Familon Karhunen -vuodetekstiilit ovat kauniisti viimeisteltyjä ja miellyttäviä nukkua.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Kun pienokainen siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn on aika vaihtaa vuodetekstiilit lastenkokoisiin. Lastentyyny sopii lapsen koko huomioiden 1–2 vuotiaasta n. 6 vuotiaaksi asti. Karhunen-lastentyyny on normaalikokoinen 40 x 60 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastentyynyliina.

Laadukkaat lasten Karhunen-tyynyt ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Karhunen -lastentyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Karhunen-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät lastentyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda lapsen tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi pienen ihmisen unenlaadulle.

Karhunen-lastentyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: Korkealaatuista painettua 100% puuvillaa

Täyte: pehmeää ja muotoutuvaa 100% polyesteripallokuitua 200g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Karhunen

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Karhunen -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Karhunen -sarjan tuotteet