Kun se oikea tulee vastaan, sen vain tietää.

Joskus se täydellinen elämänkumppani löytyy sattumalta, toisinaan etsimällä. Omani tuli vastaan kun lopetin etsimisen ja koska siinä on kaikki vain niin kohdallaan. Familonin Jousto -sängynpääty oli täydellinen niin värinsä kuin kokonsakin puolesta omaan makuuhuoneeseeni.

Jouduin edellisen asunnon myymisen yhteydessä luopumaan vanhasta sängynpäädystä, koska pääty oli liian massiivinen uuteen makuuhuoneeseeni. Se ei kuitenkaan enää harmita, sillä uudessa "elämänkumppanissani" Familonin Jousto -sängynpäädyssäni on juuri oikea korkeus (110cm jaloilla) sekä aivan täydellinen kitin sävy. Ehtona uudelle päädylle oli myöskin se, että se ei saisi tulla liikaa ulos seinästä. Tämä pääty on juuri sopiva 5cm syvyydellään makuuhuoneeseeni. Lisäksi pääty seisoo omilla jaloillaan, eikä sitä näin ollen tarvitse kiinnittää seinään tai sänkyyn.

Familon Jousto -sängynpääty kitti

Familon Jousto -sängynpääty kitti

Familonilla on valikoimissa myöskin ihania pellavalakanoita, joista näistä valkoisista puuvillapalloni pääsi jo nauttimaankin. Pellavalakanat ovat ehdoton valinta kesähelteillä, sillä ne pysyvät sopivan viileinä, kauniit rusetit pussilakanoissa ja tyynyliinoissa tuovat ripauksen myös romanttisuutta petaukseen Maison Helsingin vaaleanpunaisten kukkien kera.

Familon Princess -pellavalakanat

Tuo yksi karvapallo osoittaa ainakin tyytyväisyyttä uusien pellavien keskellä.

Familon Princess -pellavalakanat

Nautinnollista illan jatkoa!

Sanna / Inspired by Love

Lue alkuperäinen kirjoitus >

Familon Princess -pellavalakanat

Familon Jousto -sängynpääty

Save

Save

Julkaistu 26.9.2016