Familon Premium

Familon Ergo Support -kääntöpatja

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää patjan, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Support -kääntöpatja
  • Familon Ergo Support -kääntöpatja
  • Familon Ergo Support -kääntöpatja
  • Familon Ergo Support -kääntöpatja

Familon Premium

Familon Ergo Support -kääntöpatja

Hyvän unen tukena

UUTUUS! Parasta uniergonomiaa tarjoava Familon Ergo Support -kääntöpatja on laadukas valinta hyvää unta arvostavalle. Kotimainen Ergo Support -kääntöpatja antaa parhaan mahdollisen tuen, sillä patjan rakenne tukee kehoa kolmiulotteisesti. Kaksipuolisesta patjasta voi valita käyttöönsä itselle sopivamman, joko pehmeämmän tai napakamman puolen. Patja antaa ergonomisen tuen kaikenlaisille vartalotyypeille ja tukee nukkujaa hyvin n. 110 kg asti. Soveltuu käytettäväksi sängyn rungossa, alustalla, säätösängyssä tai säätöpohjan kanssa. Ergo Support -kääntöpatjasta on saatavana koko 80x200 cm. Sisältää 16 cm korkean Ergo Support -kääntöpatjan, tilaa sijauspatja erikseen. Familon Ergo Support -kääntöpatja on kotiinkuljetustuote ja se toimitetaan tasopakattuna.

549,00 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

80 x 200 cm ja korkeus n. 16 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Anna selällesi paras mahdollinen tuki Familon Ergo Support -kääntöpatjalla. Ergo Support -kääntöpatja koostuu viidestä eri vyöhykkeestä tarjoten hartiaseudulle myötäilevämmän tuen ja lantiolle napakamman. Patja soveltuu kaikille vartalotyypeille ja tukee hyvin n. 110 kg asti. Patjan profiloinnin ansiosta voit valita patjasta käyttöösi joko pehmeämmän tai napakamman puolen. Esimerkiksi akuutissa selkäkivussa voit kääntää napakamman puolen patjasta käyttöön, jolloin kipeytynyt selkä saa entistä paremman tuen.

Ergo Support -kääntöpatjan korkeus on n. 16 cm. Patja on jaettu pituussuunnassa viiteen vyöhykkeeseen erilaisilla profiloinneilla. Patjaan ei voi kiinnittää jalkoja. Korkealaatuinen kääntöpatja on pakattu tasopakkaukseen ja tuote toimitetaan aina kotiinkuljetuksella.

Ergo Support -kääntöpatja on suunniteltu yhdelle hengelle, mutta asettamalla rinnakkain kaksi patjaa ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat mukavan parivuoteen. Viimeistele ergonominen unielämys omaan uneesi sopivalla Familon-sijauspatjalla. Tutustu esimerkiksi ergonomiseen Familon Ergo Smart -sijauspatjaamme.

Suomessa valmistetussa Ergo Support -kääntöpatjassa on teknisten ominaisuuksien, ergonomisuuden ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus sekä soveltuvuus myös herkimmille. Erikoispehmustepatjalla on Allergiatunnus®. Patjan päällinen on laadukasta, tikattua joustoneulosta, jossa on vetoketju kolmella sivulla päällisen pesua varten.

Kotimainen Familon Ergo Support -kääntöpatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Patja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Irrotettavan päällisen voi pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään. Vaihda vaahtomuovipatja uuteen noin 6–8 vuoden välein, jolloin vuoteesi pysyy hygieenisenä ja raikkaana.

Uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Familon Ergo Support -kääntöpatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: 100 % tikattua polyesterineulosta, vetoketju kolmella sivulla

Täyte: kimmoisaa ja pintapehmeää 100% polyuretaanivaahtopehmustetta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Suomi

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet